Ce se întâmplă în ultimul episod din Sacrificiul, de la Antena 1. Actrița Cristina Ciobănașu dă detalii interesante

Dan Suta   
în Stiri mondene
12/12/2019, 18:30
Ce se întâmplă în ultimul episod din Sacrificiul, de la Antena 1. Actrița Cristina Ciobănașu dă detalii interesante
Ultimul episod din Sacrificiul, difuzat astăzi de Antena 1. Sursa foto: gramho.com

Ultimul episod din Sacrificiul, telenovelă difuzată de Antena 1, se difuzează astăzi de la ora 20:00. Actrița Cristina Ciobănașu, cea care o interpretează pe Iris, a oferit câteva detalii și dă informații de pe platourile de filmare.

Ultimul episod din Sacrificiul. Antena 1 anunță deja sezonul 2

Fanii telenovelei nu trebuie să intre în panică deoarece Antena 1 va veni în curând cu al doilea sezon al producției. Iris va trece prin transformări spectaculoase, iar primele schimbări ale personajului ei vor putea fi urmărite în ultimul episod.

Cristina Ciobănașu a vorbit despre rolul ei și a făcut o paralelă între personajul Iris și cum este ea în viața de zi cu zi.

Cristina Ciobănașu dă detalii din sezonul doi

Într-un interviu pentru a1.ro, Cristina a spus că are multe în comun cu personajul pe care îl interpretează. Spre deosebire de Iris, Cristina spune că nu ar fi capabilă să își abandoneze familia pentru a-și urma visele.

„Nu stiu dacă Iris a renunţat la familie, dar a plecat departe de familie să îşi urmeze visul, nu ştiu dacă eu aş putea sa fac asta, sa îmi las familia aici şi să mă duc în altă ţară să studiez pentru nu ştiu ce perioadă şi poate să mă și stabilesc acolo”, a mărturisit Cristina Ciobănașu.

„Sper că este clar că Amza şi Iris sunt prieteni, Amza a încercat să depășească bareira prieteniei, dar nu prea i-a mers cu Iris, care a fost focusată pe studii, prin urmare, vom vedea că în sezonul doi va fi la studii”, a spus Ciobănașu.

 „Amza îşi va face de cap, nu stim cu cine, nu stim cum, ce pot spune despre sezonul doi este că vom avea personaje noi, vor fi răsturnări de situaţie”, a dat din casă fiica producătoarei Ruxandra Ion.

Telenovela Sacrificiul a fost difuzată din toamnă miercurea și joia de către Antena 1. Producătorii au anunțat că telenovela va avea o continuitate, având în vedere că producția s-a bucurat de audiență.

În serialul Sacrificiul mai joacă Marian Râlea, Oana Zăvoranu, Maia Morgenstern și Cristi Iacob, printre alții.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×