Ce se întâmplă în Fructul oprit, ediţia din 1 mai. Sonia trece prin clipe extrem de grele

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
01/05/2019, 18:40
Ce se întâmplă în Fructul oprit, ediţia din 1 mai. Sonia trece prin clipe extrem de grele GALERIE FOTO
Fructul oprit, episodul din 1 mai: Sonia se simte urmărită

Antena 1 difuzează cel de-al 33-lea episod din Fructul oprit, miercuri seară de la ora 20:00. În episodul de astăzi, 1 mai, Sonia va trece prin clipe extrem de grele. Suspiciunile ei se intensifică în cel îl privește pe Adrian. Fata este convinsă că e urmărită de către acesta. Totodată, procurorul revine în casa Caragea pentru a rezolva un mare necaz ce s-a abătut asupra acesteia.

Fructul oprit, episodul 33: Sonia se simte urmărită

Episodul 33, difuzat de la ora 20 de Antena 1, pune în lumină conflictul din casa Caragea, care s-a lăsat cu focuri de armă. “Sunt convinsă că Adrian mă urmărește! Nu am o bănuială, am o certitudine. Am văzut un bărbat într-un hanorac negru care … “, este mesajul Soniei într-o discuție pe care o poartă cu Cami.

“El și așa avea niște probleme, îți dai seama acum! E bolnav, rănit, turbat, gelos, se simte trădat … Mi-e frică de nu mai pot, Cami!”, mai spune Sonia în episodul de azi. Mai mult, Sonia trebuie să dea explicații pentru dispariția lui Adrian, iar procurorul îi pune în încurcătură cu întrebările sale pe cei din casa Caragea.

Episodul 33 din Fructul oprit va fi difuzat astăzi de la ora 20, la Antena 1

Fructul oprit, episodul din 1 mai: Apare un nou suspect în cazul focurilor de armă. Familia Caragea, vizată

În noul episod, procurorul va dezvălui care este noul suspect în cazul focurilor de armă care au băgat în sperieți familia Caragea. Cel dispărut, Adrian, apelează la tot felul de ajutoare.  Personajul interpretat de Bogdan Albulescu sună pe cineva și îi mărturisește că stă ascuns în pădure, unde a fugit după ce s-a lovit foarte tare la cap. Din promo-ul Antenei 1 pare a fi vorba despre o persoană în care Adrian are foarte mare încredere.

Petru continuă planurile de nuntă, însă Alex și Ioan îl sfătuiesc să analizeze mai bine contextul pentru că se grăbește cu însurătoarea: “Avem o oarecare experiență, crede-ne când îți spunem că te grăbești!”. Serialul ”Fructul oprit” este difuzat în fiecare miercuri de la ora 20 de Antena 1. Au mai rămas doar 8 episoade până la încheierea acestui sezon.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×