Ce se întâmplă dacă te speli pe cap cu bicarbonat de sodiu. Cât trebuie să aștepți pentru a avea rezultate

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
08/08/2019, 16:40
Ce se întâmplă dacă te speli pe cap cu bicarbonat de sodiu. Cât trebuie să aștepți pentru a avea rezultate GALERIE FOTO
Ce se întâmplă dacă te speli pe cap cu bicarbonat de sodiu

FANATIK îți explică ce se întâmplă dacă te speli pe cap cu bicarbonat de sodiu! Ei bine, odată ce ai folosit bicarbonatul de sodiu, nu vei mai cumpăra niciun șampon, balsam de păr, nimic. Bicarbonatul de sodiu își va face părul strălucitor și mult mai sănătos.

Ce se întâmplă dacă te speli pe cap cu bicarbonat de sodiu

Beneficiile bicarbonatului sunt vaste, iar oamenii de știință de-abia acum încep să descopere cât de util este bicarbonatul de sodiu în gospodărie, dar și pentru igiena personală. Studiile arată că acest praf minune face lucruri uimitoare pentru părul tău!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Potrivit healthyfoodhouse.com specialiştii au descoperit că bicarbonatul are proprietăţi care sunt foarte benefice pentru păr. Acesta curăţă în profunzime de reziduurile de şampon şi balsam, lăsând părul strălucitor şi mai sănătos după doar câteva aplicări.

Rețeta tratamentului ideal cu bicarbonat de sodiu pentru un păr mai sănătos și mai strălucitor

Multe femei din ziua de azi au probleme cu părul. Acesta se subțiază și cade masiv, atunci când este pieptănat. Şamponul cu bicarbonat îţi salvează părul! Dacă doreşti să foloseşti pentru îngrijirea părului doar ingredinete naturale pentru a nu intra în contact cu produsele chimice atât de dăunătoare sănătăţii, poţi să-ţi faci singură un şampon pe bază de bicarbonat.

Amestecă o parte de bicarbonat cu trei părţi de apă într-o sticlă şi agită recipientul. Poţi ajusta cantităţile în funcţie de lungimea părului. De exemplu, în cazul în care ai părul lung până la umeri poţi să pui 2 sau 3 linguri de bicarbonat şi trei părţi de apă.

Aplică amestecul obţinut pe părul uscat sau umed, cum îţi este la îndemână. Începi de la rădăcină spre vârfuri. Lasă amestecul să acţioneze 1 – 3 minute şi apoi clăteşte bine. Va fi ciudat la început, să-și speli părul fără spumă, dar ai răbdare şi vei vedea rezultatele. Pentru a te clăti foarte bine de acest amestec, foloseşte din belşug apă caldă.

Atenție! Pentru a fi cât mai eficient tratamentul pentru păr, după ce ai înlăturat orice urmă de bicarbonat, clăteşte-te cu apă cu oţet. Fă un amestec din oţet de mere cu apă, în proporţie de 1 la 4. Dacă te deranjază mirosul înțepător de oțet, poți adăuga câteva picături de ulei esenţial de lavandă, mentă sau rozmarin. Se aplică pe tot părul, iar rezultatele vor apărea după doar câteva aplicări. Părul tău va avea un aspect mai sănătos și va fi mai lucios!

Închide ×