Ce se află în noua casă a Oanei Roman: ”Am adunat din trei generații”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
11/11/2019, 09:08
Ce se află în noua casă a Oanei Roman: ”Am adunat din trei generații”
Oana Roman a strâns obiecte prețioase de la trei generații și le-a adus în noua sa locuință. Sursa foto: Instagram.com

Oana Roman și-a îndeplinit un vis zilele trecute: s-a mutat în casă nouă. Fiica fostului premier al României este foarte mândră de noua sa locuință, mai ales că va sta la curte. Vedeta a rămas surprinsă de volumul mare de obiecte pe care le-a strâns de-a lungul anilor, multe dintre ele foarte valoroase.

Oana Roman are obiecte primite de la trei generații

Oana Roman s-a mutat în urmă cu câteva zile în locuința din Pipera pe care a achiziționat-o cu suma de 160.000 de euro. Vedeta și-a dorit un spațiu mai mare, dar și curte și a găsit locuința ideală. Oana și-a luat familia, dar și mama și a început să mute obiectele pe care le avea în vechiul apartament. Fiica fostului premier al României a mărturisit că a mai investit în locuință încă 25.000 de euro și nu va cumpăra mobilă pentru că o are pe cea veche.

Soția lui Marius Elisei s-a mutat de-a lungul timpului de cinci ori, dar de fiecare dată a avut grijă să nu instrăineze niciun obiect. Acesta este și motivul pentru care Oana Roman a strâns obiecte prețioase de la trei generații: de la bunică, mama sa și mătușă. „Chiar îmi spunea mama că în casa asta este ce a rămas important din casele bunicii mele, a mamei mele și a mătușii mele. Am adunat din trei generații. Am descoperit că am serviciu de cafea vechi de 100 de ani, dar și două rânduri de argintărie. Am o groază de obiecte și de lucruri care s-au strâns de-a lungul a trei generații și care acum sunt toate la un loc”, a declarat vedeta pentru libertatea.ro.

Vedeta a avut nevoie de 3 camioane pentru a-și muta mobila și obiectele

„Despachetăm și nu se mai termină. Eu nu știu cum au intrat atâtea într-un apartament. Am cărat trei camioane pline, pe care le-am strâns în opt ani de apartament. Am despachetat două zile continuu și nu am terminat. Și cred că nu ai înțeles că am aruncat la greu și mai am de aruncat”, a mai povestit Oana Roman, potrivit aceleași surse.

Vedeta a mărturisit că este a cincea ei mutare, dar acum și-a găsit casa visurile pentru că camere spațioase și curte. Noua locuință este o combinație între nou, vechi și de colecție. „În casa nouă am cumpărat doar bucătăria și dressingul, în rest am adus tot din fosta noastră casă. Sunt foarte mulțumită de cum mi-a ieșit casa, pentru că designul mi l-am făcut singură și a ieșit beton, fix cum mi-am dorit. Însă am o mare nemulțumire, pe care sunt sigură că mi-o împărtășesc și alții atunci când se mută în casă nouă: cei care trebuiau să-mi aducă mobila au întârziat foarte mult, motiv pentru care nu am canapea, nu am dulap în dormitor, nu am noptiere și tot așa!”, a completat Oana.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×