Ce se afla în mâna lui Răzvan Ciobanu atunci când a fost găsit de autorități! Prietenii lui au spus tot

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
07/05/2019, 09:13
Ce se afla în mâna lui Răzvan Ciobanu atunci când a fost găsit de autorități! Prietenii lui au spus tot
Fostul creator de modă Răzvan Ciobanu. Sursa foto:hepta.ro

Ies la iveală noi detalii șocante, la o săptămână după moartea fostului creator de modă Răzvan Ciobanu. Apropiații nu se pot obișnui cu gândul că îndrăgitul designer nu mai este printre noi și își doresc ca întreg adevărul să fie dezvăluit.

Un bun prieten al lui Răzvan Ciobanu face dezvăluiri incredibile

În momentul în care a fost găsit la locul accidentului, Răzvan Ciobanu ținea în mână o țigară, însă acest detaliu nu a părut a fi luat în considerare de nimeni. Dezvăluirea a fost făcută de un bun prieten al lui Răzvan Ciobanu, care a preferat să nu-și dezvăluie însă identitatea. Acesta a mărturisit că nu înțelege cum respectiva țigară nu i-a căzut din mână, în uma impactului puternic.

Cum este posibil ca el să fie cu ţigara în mână dacă el a fost ricoşat din maşină?” , a întrebat bărbatul în cadrul emisiunii Agenția Vip de la Antena Stars. Specialiștii prezenți în platou au confirmat la rândul lor că țigara nu avea cum să nu cadă, în condițiile unui astfel de accident.

Răzvan Ciobanu, pe vremea când era un tânăr designer, în curs de afirmare. Sursa foto:hepta.ro
Răzvan Ciobanu, pe vremea când era un tânăr designer, în curs de afirmare. Sursa foto:hepta.ro

Reacția specialiștilor: „Este imposibil așa ceva”

Este imposibil aşa ceva. Este exclus, mai ales că Poliţia a spus că a sărit airbag-ul. Balonul acela de airbag te loveşte direct în faţă. Cu atât mai mult cu cât el nu a avut centura, balonul când s-a deschis, automat mâinile se duc” , au explicat specialiștii invitați în emisiunea moderată de Cristi Brancu.

Reamintim că fostul creator de modă Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața în urma unui teribil accident rutier, petrecut chiar în ziua de Paște, pe razza localității Săcele din județul Constanța. Potrivit informațiilor transmise de autorități, necropsia efectuată asupra trupului neînsuflețit al designerului a relevat faptul că acesta consumase nu mai puțin de cinci substanțe interzise. În ultimele zile s-au vehiculat o serie de teorii referitoare la cauzele producerii accidentului, printre care și ipoteza sinuciderii, infirmată însă de anchetatori.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×