Ce salariu are Eugen Teodorovici ca ministru al Finanțelor

Victor Anghel   
în Stiri de ultima ora
23/12/2018, 13:17
Ce salariu are Eugen Teodorovici ca ministru al Finanțelor GALERIE FOTO
Ce salariu are Eugen Teodorovici ca ministru al Finanțelor

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, e unul dintre cei mai criticați politicieni în această perioadă, mai ales după ce vineri, 21 decembrie, a fost adoptată la ceas de seară OUG privind introducerea unor noi taxe. Astfel, printre întrebările care se află zilele acestea pe buzele românilor se numără și aceasta: „Ce salariu are, de fapt, Eugen Teodorovici în calitate de ministru al Finanțelor?”. În rândurile de mai jos, veți găsi răspunsul.

Informația vine la scurt timp după ce Vlad Voiculescu a transmis public un mesaj tranșant lui Eugen Teodorovici și Darius Vâlcov, consilierul premierului României. Cei doi au fost numiți de fostul ministru al Sănătății: „doi clovni, groparii economiei românești”.

Ce salariu are Eugen Teodorovici ca ministru al Finanțelor

Pe numele din buletin Eugen Orlando Teodorovici, politicianul câștigă în calitate de angajat 93.183 de lei, potrivit ultimei sale declaraţii de avere. La această sumă colosală obținută de ministrul de Finanțe se adaugă 36.000 de euro, obținuți din închiriatul de imobile, relatează capital.ro.

Averea lui nu se limitează însă la atât! Eugen Teodorovici și soția lui sunt proprietarii a patru terenuri, din care trei sunt în Bucureşti, iar unul, în Otopeni. El mai deţine şi trei case şi un apartament în Bucureşti. Potrivit sursei citată mai sus, Eugen Teodorovici are peste 28.000 de lei investiţi în fonduri de investiţii la ING Asigurări de viaţă. El deține 6.000 de acțiuni la Eximbank, în valoare de 60.000 de lei și 30% din părţile sociale de la TMC RomTeam Business SRL.

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, și prezentatorul Victor Ciutacu, în cadrul unui interviu

Eugen Teodorovici ocupă fotoliul de ministru al Finanțelor Publice în Guvernul Dăncilă. În trecut, el a fost ministru al fondurilor europene și, ulterior, al Finanțelor în Guvernul Victor Ponta. Vă reamintim că pe când era în funcția de preşedinte al Comisiei pentru buget din Senat, Eugen Teodorovici a fost unul dintre cei mai vehemenți critici a măsurilor fiscale de anul trecut ale Guvernului României.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×