Vlad Voiculescu, mesaj tranșant pentru Teodorovici și Vâlcov: „Doi clovni, groparii economiei românești”

Victor Anghel   
în Stiri de ultima ora
22/12/2018, 15:35
Vlad Voiculescu, mesaj tranșant pentru Teodorovici și Vâlcov: „Doi clovni, groparii economiei românești” GALERIE FOTO
Vlad Voiculescu, mesaj tranșant pentru Teodorovici și Vâlcov: "Doi clovni, groparii economiei românești"

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a transmis un mesaj tranșant la adresa lui Eugen Teodorovici și Darius Vâlcov pentru emiterea OUG privind măsurile fiscale deja celebra „taxă pe lăcomie”, a cărei denumiri a fost schimbată în proiectul ordonanței adoptat ieri seară. Astfel, acum aceasta se numește: „taxa pe activele instituțiilor bancare”.

Vlad Voiculescu a făcut replicile acide despre ministrul Finanțelor și consilierul premierului Viorica Dăncilă într-un mesaj postat pe pagina lui oficială de Facebook. Fostul ministru al Sănătății a spus la un moment dat că „fiecare jurnalistă care ia cuvântul le dă o lecție incredibil de rușinoas㔄Un grăunte de rușine dacă ar fi avut acești indivizi ar fi plecat astăzi undeva la naiba în praznic să nu îi mai vadă nimeni la față. Dar ce rușine… e vremea bandiților la drumul mare!”, a mai scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

Vlad Voiculescu, mesaj tranșant pentru Teodorovici și Vâlcov

Vlad Voiculescu i-a numit pe Eugen Teodorovici și Darius Vâlcov „clovni” și „gropari ai economiei românești”, iar postarea lui de pe Facebook a fost însoțită de o poză cu cei doi politicieni controversați.

„Mă uit la conferința de presă cu acești doi clovni, gropari ai economiei românești. E clar: tot ce se ia, se ia fără nicio noimă. Tot ce se dă, se dă cu dedicație. (…). P.S.: Nu știu dacă ați observat… dar Darius Vâlcov vorbește exact ca Sorin Ovidiu Vântu. Același timbru vocal. Exact aceeași «coerență». Exact aceeași șmechereală de infractor dovedit. Iar Teodorovici… e cum zice Elena Calistru: Teodorovici este pentru Vâlcov ce este Dăncilă pentru Dragnea”, a scris Vlad Voiculescu pe pagina lui de Facebook.

Darius Vâlcov și Eugen Teodorovici, în timpul unei ședințe

Printre măsurile luate în Ordonanța de Urgență a Guvernului se numără și plafonarea preţului la gaze şi la energie electrică pentru următorii trei ani pentru toți consumatorii casnici. Consilierul premierului a subliniat că preţul va fi plafonat şi pentru consumatorii industriali.

„Prin această măsură, statul român nu câştigă niciun ban în plus, dimpotrivă, bugetul de stat va fi văduvit de aproximativ 1,5-2 miliarde de lei”, a declarat Darius Vâlcov, relateaz[ Digi24. El a mai adăugat și că acest cost va fi însă suplinit prin impunerea unei taxe de 2% din cifra de afaceri pentru toate companiile din energie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×