Ce s-a întâmplat în Sacrificiul, episodul 7, de la Antena 1. ”Ți-am salvat sora de la moarte!”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
03/10/2019, 10:21
Ce s-a întâmplat în Sacrificiul, episodul 7, de la Antena 1. ”Ți-am salvat sora de la moarte!” GALERIE FOTO
Ce s-a întâmplat în Sacrificiul episodul 7 de la Antena 1. Sursa foto: playtech.ro

Episodul 7 din ”Sacrificiul” i-a ținut cu sufletul la gură pe toții fanii serialului difuzat de Antena 1. Situația devine tot mai tensionată pentru multe personaje din serial. Unii sunt blestemați de adevărați profesioniștii, alții au probleme grave în dormitor.

Ce s-a întâmplat în Sacrificiul, episodul 7, de la Antena 1

Cu toții am rămas surprinși atunci când Ștefania a fost răpită de Narcisa și dusă în casa bunicului ei, iar dialogul plin de scântei dintre Ioana și Andrei a făcut deliciul episodului.

Așadar, în cel de-al șaptelea episod al serialului ”Sacrificiul”, Narcisa a adus-o pe Ștefania în casa bunicului ei, care s-a bucurat enorm: ”Narciso, ia-o pe nepoata mea și du-o să-și aleagă ea o cameră. Și dacă vrei, uite, aici, în living, în mijloc, punem un baldachin din aur”, a spus Leo.

Ce s-a întâmplat în Sacrificiul episodul 7 de la Antena 1
Ce s-a întâmplat în Sacrificiul episodul 7 de la Antena 1. Sursa foto: antena1.ro

Diva, scandal monstru cu iubitul ei

De asemenea, Ștefan a căutat-o disperat, iar mai apoi a ajuns în casa lui Leo, unde însă nu se aștepta să i se întâmple așa ceva. Un blestem foarte puternic a fost aruncat asupra lui chiar de mama Gela. ”Blestemat să fii tu și cu neamul tău. Să nu crească frunza în copac până n-o să simți ghiarele morții”, i-a strigat mama Gela celui neinvitat.

De cealaltă parte, însă, Diva a avut parte de un scandal monstruos cu iubitul ei, care a refuzat să-i fie cumpărat un iaht. ”Tu te auzi ce spui? Tu ai uitat? Tu vrei să-ți reamintesc? Vrei să-ți amintesc că erai un pârlit cu o amărâtă de Dacie atunci când te-am cunoscut, iar acum nu-ți mai ajung mașinile mele”, i-a strigat ea.

Nici Lili și Andrei nu o duc bine, iar aceasta și-a ieșit din minți, după ce acesta a refuzat să facă amor cu ea: ”Eu nu mai suport. Nu mai pot așa! Ți-am salvat sora de la moarte”. Ulterior, Ioana a izbucnit în lacrimi în fața lui Andrei, care îi ceruse explicație pentru bilețelele primite: ”Încă mai crezi că m-am culcat cu taică-tu?” , spune ea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×