Ce s-a întâmplat cu Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, după ce a slăbit 75 de kilograme! Nu a reușit să se mențină

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
27/10/2019, 11:16
Ce s-a întâmplat cu Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, după ce a slăbit 75 de kilograme! Nu a reușit să se mențină GALERIE FOTO
Ioana Tufaru reușise să slăbească 75 de kilograme. Sursa foto: kfetele.ro

Deși în urmă cu doar câteva luni reușise să slăbească 75 de kilograme și era extrem de mândră de aspectul său fizic, iată că Ioana Tufaru nu a reușit să se mențină la greutatea pe care o dobândise cu eforturi uriașe. Fiica regretatei actrițe și cântărețe Anda Călugăreanu a pus într-un timp relativ scurt câteva kilograme bune, lucru dovedit de ultima sa apariție publică, la Teatrul Bulandra din Capitală, unde i-a adus un omagiu marii doamne a comediei românești, Tamara Buciuceanu, plecată de curând dintre noi. Vă puteți convinge de transformarea sa incredibilă, aruncând o privire în GALERIA FOTO de mai sus.

Ioana Tufaru slăbise 75 de kilograme și se simțea mai bine ca oricând

Parcă plutesc, parcă zbor de când am slăbit. Acum 20 de ani arătam naşpa. Nu am ţinut niciodată un regim drastic, doar mănânc foarte puţin. Nu mă simt slăbită. Din contră. Kilograme în plus mai sunt, dar oboseala e de la fumat. Mi-a spus un medic că de la ţigări mă simt obosită”, spunea Ioana Tufaru într-un interviu acordat în luna mai, mândră nevoie mare de silueta sa. Lucrurile s-au schimbat, însă, între timp, pentru că fiica uneia dintre cele mai apreciate artiste pe care le-a avut țara noastră se vede din nou nevoită să lupte cu kilogramele în plus.

Totodată, aceasta a vorbit despre familie și toate activitățile care îi ocupă cea mai mare parte a timpului, dând o replică dură gurilor rele care susțineau că evită să muncească. „Îl am pe Luca, îl am pe Ionuţ, văd partea frumoasă a vieţii. Mi se aduc acuze că nu muncesc. Am explicat de atâte ori asta cu munca. Prestez ceva, sunt plătită, tot muncă e. De ce deranjează asta?”, a mai spus fiica Andei Călugăreanu.

Ioana Tufaru, apariție surprinzătoare la priveghiul Tamarei Buciuceanu
Ioana Tufaru, apariție surprinzătoare la priveghiul Tamarei Buciuceanu

Ioana Tufaru calcă pe urmele mamei sale

Cum așchia nu sare departe de trunchi, era de așteptat ca Ioana Tufaru să se simtă atrasă de scena teatrului, unde atât mama sa, cât și Dan Tufaru au făcut istorie, stârnind ropote de aplauze cu fiecare apariție. În momentul de față, aceasta colaborează cu Teatru Evreiesc de Stat și mărturisește că se simte foarte bine în postura de actriță, mai ales că a fost distribuită într-o piesă în care a jucat și tatăl său.

 E mult spus actriţă. S-a întâmplat acum 3-4 luni. Sunt foarte emoţionată să vorbesc despre asta. Eram pe net şi am văzut anunţul postat de Teatrul Evreiesc, mi-am permis să-l abordez pe regizor, pentru că-l cunoşteam. Ironia sorţii: joc într-o piesă în care a jucat şi tatăl meu.

E emoţionant, starea pe care mi-o dă e bună, e specială, e profundă. L-am văzut pe tata jucând în 1998, el a iubit acest spectacol, făcea un rol excepţional. Mulţumesc lui Dumnezeu pentru echipa în care am ajuns, oameni deosebiţi”, a dezvăluit Ioana Tufaru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×