Ce s-a ales de Marian Ursea, copilul “înfiat” de Gigi Becali. S-a angajat şi are o iubită

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
14/09/2019, 16:24
Ce s-a ales de Marian Ursea, copilul “înfiat” de Gigi Becali. S-a angajat şi are o iubită GALERIE FOTO
Marian Ursea și-a refăcut viața după ce a fost ajutat de Becali. Sursa foto: ciao.ro/ Facebook Marian Ursea. Colaj: Fanatik

Marian Ursea, copilul ”înfiat” de George Becali s-a făcut mare! Are prietenă și un loc de muncă, semn că viața lui a luat o turnură frumoasă din momentul în care l-a cunoscut pe patronul FCSB. Când l-a cunoscut Becali, băiatul avea doar 10 ani și l-a impresionat foarte mult pe omul de afaceri.

Marian Ursea, băiatul scos din sărăcie de Becali, are o viață nouă

„De acum, eu sunt tatăl tău, și n-o să-ți lipsească nimic!”, îi promitea Gigi Becali atunci când l-a întâlnit pe Ursea, după ce i-a luat o casă cu 17.000 de euro. Băiatul a fost ajutat în luna august 2012 de latifundiarul din Pipera după ce acesta i-a aflat povestea. Marian era în grija bunicilor, după ce a rămas fără părinți. Tatăl său s-a spânzurat, iar mama l-a abandonat de mic copil.

Becali s-a ținut de cuvânt, așa cum a promis, și l-a ajutat pe Marian să nu simtă lipsa părinților și să nu se deznădăjduiască. Ursea a primit un calculator, haine și mâncare din partea afaceristului. „Cu ajutorul dânsului am ajuns la liceu și o să am o meserie. A fost tot timpul lângă mine, mă gândesc mereu la el, îi mulțumesc din suflet pentru ajutor”, a declarat Marian, scrie româniatv.net.

Marian Ursea
Marian Ursea trăiește în Buzău. Sursa foto: Facebook Marian Ursea

Este angajat la o importantă companie de telefonie

Din imaginile postate de tânărul ajutat de Becali pe contul personal de Facebook reiese că acesta e pasionat de dansul și muzica populară și, cel mai probabil face deja parte dintr-un ansamblu folcloric. Și-a găsit și un loc de muncă de care este mândru, asistent de vânzări la compania Telekom, după cum scrie la profilul său de pe rețeaua de socializare.

Băiatul ajutat de Becali are și iubită, o fată pe nume Mihaela. Recent, acesta și-a ținut ziua de naștere, iar prietenii i-au umplut pagina cu urări pe 8 septembrie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×