Ce s-a ales de fostul iubit al Mălinei Olinescu, la 8 ani de când cântăreața s-a sinucis. Sebastian nu își găsește liniștea nici acum

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
29/01/2020, 12:07
Ce s-a ales de fostul iubit al Mălinei Olinescu, la 8 ani de când cântăreața s-a sinucis. Sebastian nu își găsește liniștea nici acum
Sebastian Truță, fostul iubit al regretatei Mălina Olinescu, nu poate trece peste moartea artistei. Sursa foto: avantaje.ro

Cântăreața Mălina Olinescu s-a sinucis la vârsta de 36 de ani, pe 12 decembrie 2011, după un scandal cu iubitului ei Sebastian Truță. Bărbatul și artista se certau foarte des și chiar au avut un schimb de mesaje jignitoare, dar nici până acum nu s-a aflat motivul adevărat al gestului necugetat. 

Sebastian Truță, iubitul regretatei Mălina Olinescu, de nerecunoscut

Mălina Olinescu nu se mai regăsea în această lume și era nemulțumită de cariera sa muzicală. Apropiații spun că acestea sunt motivele pentru care artista s-a aruncat de la etajul 6 al blocului unde locuia, pe 12 decembrie 2011, iar iubitul de la vremea respectivă, Sebastian Truță, susține această teorie. 

Sebastian Truță era cu 12 ani mai tânăr decât celebra cântăreață, dar acest lucru nu i-a împiedicat pe cei doi să se îndrăgostească. Fostul iubit al cântăreței nu se regăsește nici la 8 ani de la trecerea în neființă a Mălinei despre care spunea că este o persoană extrem de sensibilă care se supăra din orice nimic.

Mălina Olinescu și Sebastian Truță, ceartă cu o zi înainte de sinucidere

Fostul iubit al regretatei cântărețe a mărturisit că au avut o ceartă urâtă chiar cu o zi înainte ca Mălina Olinescu să se arunce în gol de la etajul 6. Sebastian Truță își amintește faptul că venise acasă târziu sâmbătă, iar artista i-a cerut furioasă să-și ia hainele și să plece.

„Locuiam împreună, în apartamentul ei. Într-o criză de nervi, mi-a spus să-mi iau hainele şi să plec. Ştiu ca era nemulţumită că era refuzată de casele de discuri. Era scârbită de toate non-valorile de la televizor, de muzica făcută din butoane”, a declarat Sebastian, relatează b1.ro.

Cei doi amorezi și-au adresat vorbele grele într-un schimb de mesaje

Călin Geambaşu, unul dintre cei mai buni prieteni ai Mălinei Olinescu, a scos la iveală la scurt timp după moartea artistei un schimb de mesaje dur dintre aceasta și iubitul ei Sebastian Truță. Fiul lui Petre Geambașu susține că Sebastian s-a aflat chiar sub balcon în momentul în care cântăreața s-a aruncat de la etaj.

Cântăreaţa şi iubitul ei, Sebastian Truţă și-au aruncat vorbe grele în martie 2011, moment în care cei doi chiar s-au despărțit. Schimbul de replici dure dintre cei doi a avut loc pe e-mail artista reproșându-i fostului iubit că nu-i știe vârsta reală, dar și că nu i-a fost alături în momentele grele ale vieții.

„Piedică? Ce piedică am fost vierme? Că te-am ţinut în suflet şi în casă atâtea luni? Ce fel de om eşti? ÎN CE CEAS BLESTEMAT AL VIEŢII MELE A TREBUIT SĂ TE CUNOSC? Ai fost blestemul meu, pe care l-am curat cu mine peste tot, inclusiv în familia mea.

Când eram după avort, ai plecat şi m-ai lăsat singură. Inconştientule! Gunoiule! Şi eu am iertat tot şi am fost mereu pentru tine! Şi mi-am pierdut sănătatea, imbecilule!”, a scris Mălina Olinescu într-un mail adresat iubitului ei Sebastian Truță, informează adevarul.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×