Ce s-a ales de fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă. Ce a ales să facă băiatul!

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
29/06/2019, 16:23
Ce s-a ales de fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă. Ce a ales să facă băiatul! GALERIE FOTO
Ce s-a ales de fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă

Cu toții se întreabă ce s-a ales de fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă! Scandalul dispariției avocatei Elodia Ghinescu a ținut prima pagină a ziarelor ani de zile, iar polițiștii și procurorii din România au căutat-o pe femeie prin toate colțurile țării, în timp ce folcloriștii s-au întrecut în a compune balade dedicate avocatei.

Ce s-a ales de fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă

După aceea a venit procesul lui Cristian Cioacă, care a ținut cu sufletul la gură milioane de români dormici să afle soarta fostului polițist. Acesta a fost condamnat pentru uciderea soției sale, chiar dacă nimeni nu a găsit cadavrul avocatei.

În tot acest timp, fiul celor doi a crescut la sora tatălui său, Ana Maria Ene, și de soțul acesteia, Vasile Iulian Ene. Sora lui Cristian Cioacă a încercat să-i ofere copilului educația necesară și un mediu normal în care să crească. Ținut departe de bunicii materni, Patrick se pare că s-a dezvoltat armonios și chiar a luat drumul sportului.

Ce s-a ales de fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă
Ce s-a ales de fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă

Patrick este pasionat de baschet

Patrick, ajuns la vârsta de 14 ani, a devenit membru al Federaţiei Române de Baschet, alături de marii sportivi ai ţării, fiind foarte pasionat de sportul respectiv, scrie spynews.ro. Cu toate că face sport și încearcă să-și vadă de viața lui, Patrick nu poate uita trecutul.

Potrivit cancan.ro, Patrick, fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă, a obținut în instanță dreptul de a-și schimba identitatea. Puștiul nu va mai purta, astfel, numele tatălui său, aflat în închisoare! ”Admite cererea. Încuviinţează schimbarea numelui minorului, pe cale administrativă”, au decis magistrații de la Judecătoria Pitești. Așadar, Patrick a scăpat de numele de familie al tatălui său, Cioacă. Se pare că sora lui Cristian Cioacă a fost de acord cu decizia copilului, care nu a vrut să mai fie legat deloc de numele tatălui său, condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru uciderea mamei sale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×