Ce s-a ales de câștigătoarea Românii au talent din 2019. Ana Maria Pantaze a făcut marele anunț

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/04/2020, 18:30
Ce s-a ales de câștigătoarea Românii au talent din 2019. Ana Maria Pantaze a făcut marele anunț
Câștigătoarea Românii au talent 2019, Ana Maria Pantaze, va lansa în curând prima ei melodie. Sursa foto: captură PRO TV

La un an de la câștigarea Românii au talent, Ana Maria Pantaze le-a dat o veste uriașă fanilor ei, semn că show-ul la care a participat i-a adus bucuriile pe care le aștepta de-o viață.

Ana Maria Pantaze, câștigătoarea Românii au talent 2019, continuă să lupte pentru visul ei suprem: acela de a cânta

Viața ei s-a schimbat complet după ce a cunoscut gustul succesului. Concursul de la PRO TV i-a adus numai lucruri bune, iar cântăreața le-a dat recent o veste mare fanilor pe care și i-a făcut în acest an de absență din viața publică.

Ana Maria a scos prima ei melodie și este foarte mândră că, în sfârșit, ceea ce a fost un hobby pentru ea multă vreme a devenit ceva serios, de ce nu chiar o sursă din care poate să trăiască liniștită.

Croitoreasa care l-a impresionat pe Mihai Petre, cel care a apăsat pe butonul de aur în ediția Românii au talent de anul trecut, a intrat între timp în posesia premiului de 120.000 de euro oferit de PRO TV și a avut mare grijă de ei.

Are deja propria ei melodie, care va apărea în curând pe Youtube

Ana Maria Pantaze a așteptat aproape o viață întreagă să își vadă visul cu ochii, acela de a cânta. Când era mai mică nu își permitea să urmeze cursurile artistice. A fost dată la balet și dansuri clasice, însă nu a continuat căci părinții ei nu își mai permiteau financiar.

Au trecut mulți ani, iar acum câștigătoarea Românii au talent apreciază fiecare bănuț și cu siguranță tot ce va câștiga odată lansată cu adevărat în muzică va fi bine investit.

Muziciana a scris pe Facebook că drumul ei de abia acum începe, căci are deja prima ei melodie.

„Dragilor, așa cum am promis urmează să lansez prima mea piesa! După lungi așteptări aceasta este gata. Sunt super fericită, încântată si entuziasmată! Mai este putin si o voi încărca pe canalul meu de YouTube. Vă mulțumesc pentru susținere și pentru toate gândurile bune! Rămâneți aproape!”, a postat câștigătoarea Românii au talent de anul trecut pe rețeaua de socializare.

românii au talent
Ana Maria a primit butonul de aur la ediția Românii au talent din 2019 de la Mihai Petre. Sursa foto: captură PRO TV
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×