Ce nume neobișnuit va avea fiul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
25/07/2019, 10:20
Ce nume neobișnuit va avea fiul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă
Cristina Ich a ales numele bebelușului. Sursa foto: verdict.ro

Cristina Ich și Alex Pițurcă formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Vloggerița a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat că este însărcinată. Basarabeanca va aduce pe lume primul său copil, rod al iubirii cu fiul fostului selecționer al Naționalei, Victor Pițurcă.

Cristina Ich a ales nume pentru fiul ei: Noah Alexandru

Cristina Ich va fi mamă de băiat și a ales deja numele copilului. Vedeta și-ar fi dorit să aibă o fetiță, însă este foarte încântată de faptul că un băiețel vine în curând pe lume. „Ne-am gândit la nume, nu puteam să fiu mamă de fată. Mi-a zis și mama că voi avea băiat, eu i-am zis că voi avea fată. Dar uite că mama a avut dreptate, ca întotdeauna. Numele va fi Noah Alexandru”, a declarat Cristina Ich, scrie spynews.ro.

Cristina a declarat pentru revista Elle că speră ca fiul ei să moștenească fizicul lui Piți Junior, dar și caracterul. Cristina a anunțat că este însărcinată pe contul ei de Instagram. În postarea ei, vloggerița a scris că e un sentiment pe care nu îl poate descrie, poate cel mai frumos pe care l-a trăit de când e pe lume.

cristina ich in oras cu piti jr
Cristina Ich și Alex Pițurcă, împreună, în oraș. Sursa foto: ciao.ro

Vedeta e în a șasea lună de sarcină

Vedeta a ascuns sarcina timp de câteva luni, dar, în cele din urmă a preferat să împărtășească această bucurie și cu fanii. Aceasta a scris că vrea să facă din băiatul ei un baby influencer, așa cum este și ea și că abia așteaptă să îl strângă la piept. Ich este în a șasea lună de sarcină și va naște, cel mai probabil, în luna octombrie.

„Am făcut acest unic editorial ca să opresc speculațiile presei și insistența celor din presă de a “smulge” informații despre ceva atât de personal. Nu știu cum să descriu sentimentul, cuvintele sunt greu de găsit, dar vreau să știți un singur lucru: el va fi exact așa cum mi-am dorit eu să fie un bărbat!”, a scris vedeta pe Instagram.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×