Ce nepoate frumoase are Anastasia Lazariuc! Dovada că în familia ei frumusețea este cuvântul de ordine

Sandra Popescu   
in Stiri mondene
12/07/2018, 17:56
Ce nepoate frumoase are Anastasia Lazariuc! Dovada că în familia ei frumusețea este cuvântul de ordine GALERIE FOTO
Dacă ați fi tentați să credeți că cea din poză este Ileana, vă înșelați. În imagine este Anstasia, nepoata cea mică a artistei

Anastasia Lazariuc (64 de ani) ne dovedește încă o dată că frumusețea o caracterizează nu doar pe ea, ci și pe celelalte femei din familie, cum ar fi nepoatele sale. Beatrice (24 ani) şi Anastasia (17 ani) sunt fiicele fiului său, Andrei. Cele două sunt pasionate de artă și în special de modă, iar imaginile cu ele nu mai au nevoie de niciun comentariu.

Anastasia Lazariuc este foarte mândră de cele două nepoate ale sale. Iar dacă Ileana i-a dăruit doi nepoți, fetele din familie sunt răsfățatele bunicii. Anstasia, cea mică, era nedezlipită de ea, în perioada în care era doar o copilă.

Anastasia Lazariuc se mândrește cu nepoatele sale

Anastasia Lazariuc se mândrește cu nepoatele sale și are cu ce. Dacă Anastasia, sau Nasty cum îi spun prietenii, este mezina familiei, Beea este cea care le dă tuturor lecții de design, inclusiv bunicii sale. Cu așa o frumusețe de fete, cum să nu fii inspirat zi de zi?!?

 

 

Ştirea MOMENTULUI

Sorin Gadola, cofondator Untold: „Cu toţi banii din lume nu mai pot face nimic pentru mine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.