O mai ştii pe Ileana Lazariuc? Cum mai arată moştenitoarea averii de un miliard de euro a lui Ion Ţiriac!

Andrei Trifan  
înFemei frumoase
08/01/2018, 18:03
O mai ştii pe Ileana Lazariuc? Cum mai arată moştenitoarea averii de un miliard de euro a lui Ion Ţiriac!GALERIE FOTO

Era o prezenţă constantă prin cluburile de fiţe din Bucureşti, dar şi pe podiumul de defilarte de la cele mai cunoscute evenimente mondene din Capitală. De când s-a maritat cu fiul miliardarului Ion Ţiriac, totul s-a schimbat. Recent însă a făcut furori după ce a apărut în costum de baie!

Discretă cu viaţa personală, Ileana Lazariuc (35 de ani) îşi ţine familia departe de ochii curioşilor. Frumoasa brunetă este căsătorită cu Ion Ion Ţiriac şi au împreună doi băieţi. Cei patru s-au mutat definitiv în România în urmă cu doi ani, iar între timp Ileana şi-a deschis o mică afacere care îi ţine viu interesul pentru modă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ileana Lazariuc arată tot bine, deşi are doi copii!

Fostă cântăreaţă şi fotmodel, Ileana Lazariuc a devenit în ultimii ani soţie de milionar şi mamă a doi băieţi. Deşi are tot ce îţi doreşte, Ileana a vrut să lucreze şi şi-a deschis un magazin în buricul Capitalei, unde pasionaţii de modă pot găsi articole unicat la preţuri accesibile.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×