Ce meserie are Marius Moldovan, iubitul Flaviei Mihășan

Maria Cristina   
în Stiri mondene
19/01/2019, 16:37
Ce meserie are Marius Moldovan, iubitul Flaviei Mihășan
Flavia Mihășan și Marius Moldovan, iubitul ei

Ce meserie are Marius Moldovan, iubitul și viitorul tătic al copilului Fraviei Mihășan (33 de ani)?  Asistenta TV se iubeste cu Marius Moldovan, în vârstă de 27 de ani, care este de profesie actor, fotomodel și dansator profesionist. Tânărul s-a născut în Bistrița, dar s-a mutat în București de mai mulți ani.

Marius Moldovan lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu agenșii cunoscute de modeling și administrează o sală de box din orașul în care s-a născut. În copilărie a cochetat cu dansul, iar această pasiune l-a ajutat să ajungă în finala emisiunii „Românii au talent”.

Cine este Marius Moldovan, iubitul Flaviei Mihășan

Marius s-a mutat în Capitală, după absolvirea liceului. Acesta a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale”, iar în prezent este actor la Teatrul Evreiesc de Stat. Flavia Mihășan, în vârstă de 33 de ani, este asistentă la emisiunea Neatrza de la Antena 1 și colega de suflet a lui Dani Oțil și Răzvan Simion. Blondina trăiește o superbă poveste de dragoste cu Marius, iar împreună vor avea primul lor copil. Asistenta TV și-a cunoscut partenerul de viață în cadrul repetițiilor pentru musicalul „Mamma Mia”. Între cei doi ar fi fost dragoste la prima vedere, dar nu au fost mulți cei care au știut despre asta, deoarece au preferat să rămână în „umbră” o perioadă.

Nici până în ziua de azi Flavia și Marius nu și-au oficializat relația de iubire pe care o au. Deși au fost plecați de multe ori în vacanță împreună, ei nu au postat nicio fotografie împreună, ci separat. Colegul Flaviei, Dani, este mereu pus pe șotii și a încercat de curând să o facă pe colega sa să vorbească despre cine este „misteriosul” bărbat din viața ei: „Ia-mi o piatră de pe inimă și zi-mi cine ți-a făcut poze în vacanță, că mă înțeapă acilea! (…) Dar cine o fi, mă, că mă ține de o lună și ceva?” – a glumit Dani Oțil, în emisiunea Neatza.

Flavia Mihășan s-a fotografiat cu burtica de graviduță!

“Felicitări, să ai o sarcină ușoară și să fiți sănătoși! Pupici”, “Wow, ce veste frumoasă!”, “Sarcină ușoară, băiat sau fată?”, “Felicitări, dragă Flavia! Să faci un copilaș frumos ca tine”, “Felicitări, Flabia! Abia aștept să te văd cu burtica la emisiune” sunt doar cinci dintre comentariilepe care le-a primit la această fotografie.

De acum înainte, vom sărbători totul altfel. Cel mai frumos cadou e pe drum și ne-a ales pe noi. #16weekspregnant #firsttimeparents @happyholidays @moldovanmariuss”, a transmis Flavia Mihășan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×