Ce meniu vor avea la nuntă Brigitte și Florin Pastramă! Ce legătură va avea cu emisiunea Ferma, de la Pro TV

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
27/06/2019, 16:21
Ce meniu vor avea la nuntă Brigitte și Florin Pastramă! Ce legătură va avea cu emisiunea Ferma, de la Pro TV
Brigitte și Florin Pastramă se pregătesc pentru petrecerea de nuntă. Sursa foto: Stirescu.ro

Au trecut deja câteva săptămâni de când Brigitte și Florin Pastramă și-au unit destinele, cei doi spunându-și „Da” în fața ofițerului stării civile. Acum, fericitul cuplu a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru petrecerea de nuntă, iar evenimentul se anunță unul de zile mari.

Ce meniu de nuntă au ales Brigitte și Florin Pastramă

În cadrul emisiunii Vorbește Lumea de la Pro TV, Brigitte Sfăt a făcut dezvăluiri referitoare la meniul pe care proaspeții însurăței l-au pregătit pentru invitați,la nuntă anunțându-și participarea numeroase figuri ale showbiz-ului autohton. Totodată, bruneta și-a propus ca tradiționalele sarmale să fie înlocuite cu bucate care să le amintească de perioada petrecută pe platourile de filmare ale concursului Ferma. De altfel, povestea de dragoste dintre cei doi s-a înfiripat chiar în cadrul show-ului difuzat de Pro TV.

Noi am vrea să înlocuim sarmalele cu o poveste, cu un meniu pe care noi l-am mâncat în Ferma” , a declarat Brigitte. Mai mult decât atât, familia Pastramă a optat pentru un meniu Platinum, compus din trei feluri cu delicatese de-a dreptul impresionante, printre care se numără ficat de gâscă, caracatiță, piept de pui în fân și multe altele preparate sofisticate.

Oana Roman se ocupă de organizarea nunții bunei sale prietene, Brigitte. Sursa foto:Știrescu.ro
Oana Roman se ocupă de organizarea nunții bunei sale prietene, Brigitte. Sursa foto:Știrescu.ro

Oana Roman se ocupă cu organizarea petrecerii

Pentru ca petrecerea să fie pe măsura vedetelor din showbiz-ul românesc, Brigitte Pastramă a apelat la serviciile bunei sale prietene, Oana Roman. Fiica fostului premier al României se va implica în organizarea evenimentului din 7 iulie, depunând toate eforturile pentru ca bruneta să aibă parte de nunta mult visată.

„  Sunt foarte fericită că a ales să-și facă nuntă într-o locație de care eu mă ocup și eu sunt wedding plannerul acestui eveniment. Sincer o simt altfel pe Brigitte, o simt că e bine, că e mult mai echilibrată. Nu mai este atât de nervoasă. Am făcut degustarea de meniu, e foarte fericită că se căsătorește.” , a declarat Oana Roman.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×