Ce meniu a avut la nuntă Andreea Bălan! Ofertă culinară generoasă

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
15/09/2019, 21:24
Ce meniu a avut la nuntă Andreea Bălan! Ofertă culinară generoasă
Meniul ales de Andreea Bălan pentru petrecerea de nuntă. Sursa foto: a1.ro

Duminică, 15 septembrie, Andreea Bălan s-a cununat religios cu George Burcea, bărbatul care i-a devenit soț în urmă cu mai bine de doi ani, pe o plajă din Statele Unite ale Americii. După ce au coborât pe covorul roșu pregătit special pentru ei, cei doi s-au îndreptat către celebrul salon din Capitală unde are loc petrecerea. Iar evenimentul a fost unul pe măsură, mai ales dacă ne gândim la meniul cu care îndrăgita cântăreață și partenerul său de viață și-au întâmpinat invitații.

Ce meniu au servit invitații la nunta Andreei Bălan cu George Burcea

Pentru a-i răsfăța pe toți cei care au ținut să-i fie alături la acest eveniment special, Andreea Bălan nu s-a uitat deloc la bani. Prin urmare, nuntașii s-au putut delecta cu delicatese precum somon în crustă de parmezan și pâine, calamar și roșii confiate, risotto cu reducție de busuioc, brânză gorgonzola și pulbere de prosecco. Din meniu nu au lipsit, însă, nici preparatele românești.

În plus, artista a purtat nu mai puțin de trei rochii superbe, create special pentru ea de cunoscutul designer Otilia Brăiloiu. Fiecare dintre aceste piese vestimentare vine cu o poveste inspirată din cel mai nou show al cântăreței, intitulat sugestiv Paradis.

Andreea Bălan, împreună cu soțul său, George Burcea. Sursa foto: click.ro
Andreea Bălan, împreună cu soțul său, George Burcea. Sursa foto: click.ro

Mesajul lui Aurelian Temișan pentru Andreea Bălan

Aurelian Temișan, nașul de cununie al proaspeților însurăței, a transmis un mesaj emoționant, prin intermediul rețelelor de socializare, înainte de a porni împreună cu soția sa, Monica Davidescu spre biserica unde a avut loc cununia religioasă.

Azi e ziua cea mare pentru Andreea și George. Pregătesc mașina, sunt la spălătorie. Noi suntem nașii. Să ne trăiască finii, sunt așa frumoși. Iar Andrea este una dintre cele mai muncitoare persoane pe care le-am întâlnit eu în viața asta. Pe cât e de mică, pe atât e de energică. Așa că merită tot ceea ce are și a muncit mult pentru ceea ce are. La 16:30 e biserica. Doamna Davidescu știe programul foarte bine”, a spus Aurelian Temișan în clipul video postat pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×