Ce legătură este între fata lui Adrian Enache și Ionuț Radu, căpitanul României U21

Catalin Nae    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
30/06/2019, 11:12
Ce legătură este între fata lui Adrian Enache și Ionuț Radu, căpitanul României U21
Ce legătură este între fata lui Adrian Enache și Ionuț Radu, căpitanul României U21

Ionuț Radu, căpitanul naționalei U21 a României, este unul dintre favoriții fanilor fotbalului din România la momentul actual. Ambițios și determinat să ajungă cât mai sus cu echipa națională, el a avut o prestație lăudată pe parcursul turneului din Italia și a reușit să demonstreze calități de lider prin discursurile sale mobilizatoare din vestiar. Puțină lume știe, însă, ce legătură are fotbalistul care evoluează la Genoa cu fata lui Adrian Enache.

Imaginea cu Diana Enache și Ionuț Radu

Recent, Diana Enache a postat pe contul său de socializare o imagine cu Ionuț Radu, dezvăluind că a fost colegă de școală cu acesta. „Mândră că sunt româncă și că am fost colegi”, a scris fata lui Adrian Enache, alături de o poză cu căpitanul naționalei de tineret a României. În vârstă de 22 de ani, Ionuț Andrei Radu a plecat în adolescență în Italia și și-a urmat visul de a deveni fotbalist. Portarul a reușit să atragă atenția celor de la Inter Milano, care l-au înregimentat și apoi l-au trimis împrumut la Genoa.

Puțină lume a știut, însă, despre drama din trecutul acestuia. Totul a ieșit la iveală după meciul cu Anglia, în care Radu a făcut cea mai bună partidă a sa de la Euro. Se pare că sora sa a murit când el avea doar 9 ani. Tragedia l-a marcat destul de mult, iar acum el ține mereu un tricou cu chipul acesteia la fiecare meci. „Tricoul cu Ema îl am de când sunt în Italia. E un tricou pe care l-am făcut eu, ca o dedicație pentru ea. Îl iau mereu în poartă cu mine. Când eram mici, i-am promis că o voi duce pe toate stadioanele mari din lume”,  a povestit Ionuț anul trecut pentru Tuttosport.

Fata lui Adrian Enache a fost colegă de școală cu Ionuț Radu

Ionuț Radu acuză după înfrângerea cu Germania: ”Nu suntem mici”

Omul din poarta naționalei de tineret a României a fost foarte supărat după înfrângerea cu Germania și a făcut o serie de acuzații. ”Trebuia să jucăm o finala și am fi meritat să o jucăm. O să îmi rămână în minte mult timp primul penalty, am fost aproape să-l apăr, dar poate așa a fost scris să fie. Trebuie să știm că am făcut ceva bun. La golul 3 și apoi la eliminarea lui Pașcanu am știut că s-a terminat.

Nu suntem mici, suntem foarte mari și poate de accea nu ne-au vrut în finală. În prima repriză am fost peste ei, noi am făcut jocul, puteam să intrăm la pauză cu 3-1. Mulțumim suporterilor pentru susținerea de la acest European. Fără ei nu știu dacă am fi ajuns aici. Această echipă poate ajunge foarte departe și putem face o figură frumoasă și la Olimpiadă”, a fost acuzele lui Ionuț Radu după înfrângerea cu Germania.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×