Ce mai face Iuliana Marciuc? Iubita de o viaţă a lui Adrian Enache se luptă grav cu kilogramele! Cum a ajuns să arate acum!

Sandra Popescu   
în Reality show
19/10/2018, 16:36
Ce mai face Iuliana Marciuc? Iubita de o viaţă a lui Adrian Enache se luptă grav cu kilogramele! Cum a ajuns să arate acum! GALERIE FOTO

Greutatea nu a fost niciodată punctul ei forte, dar au fost momente când chiar a scăpat-o de sub control! Nici nu prea mai semăna cu Iuliana Marciuc pe care o cunoaştem cu toţii! Vedeta de la TVR se luptă cu greutatea de ceva vreme, însă a cam pierdut. Să sperăm că a pierdut o luptă, dar nu şi războiul. La ultima apariţie, la o petrecere mondenă, lucrurile au stat ceva mai bine, semn că bătălia este crâncenă.

Pe plan personal însă, Iulianei Marciuc îi merge bine! „Nu-mi pare rău că mi-am ascultat inima. Am ştiut că fără dragoste eu nu pot trăi şi sunt convinsă că numai cine are norocul să întâlnească dragostea poate fi fericit”, mărturisea Iuliana Marciuc într-un interviu, care acum, după ani de piedici, îşi poate trăi liniştită povestea de amor cu excentricul Adrian Enache.

Iuliana Marciuc se pare că a pierdut lupta cu kilogramele în plus!

S-au îndrăgostit la prima vedere în urmă cu mai bine de 20 de ani şi s-au iubit în taină, pentru că Adrian era căsătorit cu Corina, iar ea, cu omul de afaceri Remus Posea. După un mariaj de 14 ani, solistul a divorţat în 2009 şi a devenit bărbatul unei singure femei: al Iulianei Marciuc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×