Ce mai face Iuliana Marciuc? Iubita de o viaţă a lui Adrian Enache se luptă grav cu kilogramele! Cum a ajuns să arate acum!

Sandra Popescu  
înReality show
19/10/2018, 16:36
Ce mai face Iuliana Marciuc? Iubita de o viaţă a lui Adrian Enache se luptă grav cu kilogramele! Cum a ajuns să arate acum!GALERIE FOTO

Greutatea nu a fost niciodată punctul ei forte, dar au fost momente când chiar a scăpat-o de sub control! Nici nu prea mai semăna cu Iuliana Marciuc pe care o cunoaştem cu toţii! Vedeta de la TVR se luptă cu greutatea de ceva vreme, însă a cam pierdut. Să sperăm că a pierdut o luptă, dar nu şi războiul. La ultima apariţie, la o petrecere mondenă, lucrurile au stat ceva mai bine, semn că bătălia este crâncenă.

Pe plan personal însă, Iulianei Marciuc îi merge bine! „Nu-mi pare rău că mi-am ascultat inima. Am ştiut că fără dragoste eu nu pot trăi şi sunt convinsă că numai cine are norocul să întâlnească dragostea poate fi fericit”, mărturisea Iuliana Marciuc într-un interviu, care acum, după ani de piedici, îşi poate trăi liniştită povestea de amor cu excentricul Adrian Enache.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Iuliana Marciuc se pare că a pierdut lupta cu kilogramele în plus!

S-au îndrăgostit la prima vedere în urmă cu mai bine de 20 de ani şi s-au iubit în taină, pentru că Adrian era căsătorit cu Corina, iar ea, cu omul de afaceri Remus Posea. După un mariaj de 14 ani, solistul a divorţat în 2009 şi a devenit bărbatul unei singure femei: al Iulianei Marciuc.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×