Eurovision 2015. Iuliana Marciuc a fost jefuită în Viena

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
19/05/2015, 19:54
Eurovision 2015. Iuliana Marciuc a fost jefuită în Viena

Iuliana Marciuc a trecut prin momente cumplite in Austria! Vedeta a fost jefuita si a ramas fara nimic la Eurovision.

Surse de la Viena sustin ca incidentul s-a petrecut in urma cu o zi si a marcat-o puternic pe Marciuc. “Ieri dimineata, Iuliana se afla pe strada, in apropiere de hotelul in care se afla delegatia Romaniei si, la un moment dat, un individ i-a sustras portofelul in care avea banii si toate actele, inclusiv cele de identitate. Speriata, Marciuc nu si-a revenit din soc minute bune, in plus, a fost daramata psihic toata ziua. Totusi, cand si-a mai revenit, ea a apelat la autoritatile locale pentru a-si rezolva cat mai curand situatia si a nu avea probleme la iesirea din Austria, intrucat nu mai are nici buletin si nici pasaport”, au spus persoane de la fata locului, pentru wowbiz.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Eurovision 2015 este cea de-a 60-a ediţie a celebrului concurs de muzică organizat de European Broadcasting Union (EBU), care este cea mai importantă asociaţie a posturilor publice de televiziune din Europa.

Trupa Voltaj va cânta melodia ”De la capăt”, care a ieşit pe primul loc în selecţia naţională pentru Eurovision 2015.

Sursă: www.realitatea.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×