Ce le-a cerut Tamara Buciuceanu apropiaților, pe patul de spital. Starea actriței s-a îmbunătățit

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
09/10/2019, 16:48
Ce le-a cerut Tamara Buciuceanu apropiaților, pe patul de spital. Starea actriței s-a îmbunătățit
Tamara Buciuceanu Botez se simte bine și le-a cerut rudelor să-i aducă plăcintă cu vișine. Sursa foto: digi24.ro

Actrița Tamara Buciuceanu Botez este internată de apropae o săptămână la spital, iar starea sa de sănătate s-a ameliorat. Îndrăgita actriță și-a sunat deja prietenii pe care i-a anunțat că se simte mai bine. Surse spitalicești au declarat că actrița a avut o revenire spectaculoasă.

Actrița Tamara Buciuceanu Botez le-a cerut prietenilor plăcintă cu vișine

Tamara Buciuceanu Botez a fost internată de urgență la spital săptămâna trecută după ce a început să aibă mai multe simptome specifice unei afecțiuni cardiace. Actrița care a ajuns la vârsta de 90 de ani se simte mult mai bine, iar starea sa de sănătate s-a schimbat radical. Surse medicale spun că revenirea spectaculoasă a actriței este un mic miracol ”parcă are mai multe vieți”.

Marea actriță a teatrului românesc și-a sunat familia imediat ce s-a simțit mai bine. Tamara Buciuceanu Botez le-a cerut apropiaților să-i aducă plăcintă cu vișine. „A spus că îi este poftă de plăcintă cu vișine și că se simte deja mai bine”, au precizat surse din cadrul familiei, potrivit Libertatea.

Actrița nu a mai ieșit din casă de doi ani
Actrița Tamara Buciucenau Botez este internată la spitalul Elias de joi, 3 octombrie. Sursa foto: descopera.ro

Actrița s-a retras de pe scena teatrului și nu a mai ieșit din casă

„Aceasta internare a survenit pe fondul decompensării unei boli cardiace mai vechi. Niște probleme cardiace mai vechi acutizate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias Silvius Negoiță. Se pare că actrița a avut o infecție la plămâni care s-a agravat, iar în urma acesteia au început să apară complicații.

Marea actriță a teatrului românesc s-a retras de pe scenă și nu a mai ieșit din casă de doi ani. „Am zile mai bune și zile mai proaste. Sunt zile în care nu mă simt așa bine, am și eu o vârstă, am și eu problemele mele de sănătate, ca orice om. Aș vrea să ies din casă, dar nu pot pentru că e frig. Eu m-am retras din activitate ca să-mi văd liniștită de bătrânețea mea. M-a retras pentru că am obosit, nu mai pot. Vreau sa să stau și eu liniștită și să am grijă de sănătatea mea”, declara Tamara Buciuceanu Botez în urmă cu trei ani, potrivit Antena 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×