Ce îți transmite această imagine? Află ce se află, de fapt, în subconștientul tău!

Dan Suta   
în Stiri mondene
25/10/2019, 10:43
Ce îți transmite această imagine? Află ce se află, de fapt, în subconștientul tău!
Ce îți transmite această imagine? Sursa foto: kudika.ro

Dacă ai câteva secunde la dispoziție, poți afla ce se ascunde în subconștientul tău. Imaginea reprezentativă pe care o vezi mai sus ar putea avea o semnificație aparte pentru tine sau îți este pur și simplu indiferentă. Află din rândurile de mai jos care sunt lucrurile pe care o simplă imagine le poate dezvălui despre subconștientul tău.

Posibile senzații vizavi de imaginea de mai sus și explicațiile

Dacă sentimentele tale sunt mai degrabă pozitive și te simți relaxat ca atunci când ai vezi o operă de artă expusă într-un muzeu, înseamnă că în subconștientul tău vrei să evadezi din lumea în care trăiești. Cel mai probabil nu ești foarte mulțumit de ce vezi în jurul tău, din moment ce sentimentul de evadare văzând o simplă pictură abstractă îți trezește o bucurie neașteptată.

Dacă sentimentele tale sunt mai degrabă negative (există persoane care se simt intimidate în preajma tonurilor reci de culoare) înseamnă că ești o persoană solară, iar în subconștientul tău știi cu exactitate unde ai putea găsi fericirea în lumea aceasta, doar că uneori lucrurile nu depind de tine. De asemenea, ești o persoană care se confruntă frecvent cu blocaje emoționale. Ești timid/ă la început, dar te deschizi pe parcurs.

Persoanele care au sentimente neutre trebuie să își găsească menirea

Dacă sentimentele tale sunt neutre (sau nu ai absolut nicio senzație vizavi de acest tablou) înseamnă că încă trebuie să te mai șlefuiești pentru viața aceasta, încă trebuie să mai cauți. Subconștientul tocmai asta îți spune, să mergi mai departe, să faci căutări. Cel mai probabil de asta treci cu vederea așa de ușor peste acest tablou.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×