Ce înseamnă Luna Nouă din Săgetător și cum afectează zodiile. Are loc pe 26 noiembrie

Alexa Serdan   
în Horoscop
25/11/2019, 17:28
Ce înseamnă Luna Nouă din Săgetător și cum afectează zodiile. Are loc pe 26 noiembrie
Luna Nouă în Săgetător aduce energie, emoții și agitație tuturor zodiilor. Sursa foto: unica.ro

Luna Nouă din Săgetător aduce celor 12 semne zodiacale optimism, energie, noi perspective și începuturi. Acest eveniment va avea loc marți, pe 26 noiembrie, dar va afecta zodiile și înainte pentru că are o energie foarte puternică. Luna în semn de foc înseamnă spontaneitate, inspirație, lărgirea orizonturilor și fixarea unor obiective precise. 

Cum afectează Luna Nouă în Săgetător cele 12 zodii

Luna Nouă în zodia Săgetător marchează începerea unui nou ciclu lunar care reprezintă oportunități și proiecte interesante. Cu ocazia acestui eveniment astrologii spun că este foarte important să urmăm curentul și să reușim să ne adaptăm schimbărilor. Astrele ne transmit că nu trebuie să schimbăm complet cârma, ci să ne menținem în direcția pe care ne-o dorim. Cel mai bine ar fi să facem treptat schimbările pe care le dorim.

De asemenea, Luna Nouă în Săgetător le poate transmite zodiilor aroganță, agitație sau pierderi. Acest fenomen ar putea aduce și o energie haotică, un dezechilibru emoțional sau o agitație de nestăpânit. Datorită opoziției dintre Marte și Uranus energiile vor fi mai accentuate.

Acestea sunt evenimentele de care vor avea parte zodiile:

Berbec

Ești sigur pe convingerile tale și energia de care dai dovadă te va ajuta să realizezi toate obiectivele pe care le ai în plan. Transformă visele uitate în sertarul cu amintiri, în realitate.

Taur

Luna Nouă îți transmite o stare de nervozitate care îți va da toate planurile peste cap. Nu te contrazice cu ceilalți și încearcă să te menții pe linia de plutire. Setează-ți niște limite.

Gemeni

Nu crede tot ce se spune în jur și pune-ți încrederea doar în prietenii vechi. Iritabilitatea te-ar putea determina să faci lucruri negândite și să spui lucruri pe care nu le crezi.

Rac

Concentrează-te pe liniște și odihnă și nu pune la suflet nimic. Este momentul ideal să stai cât mai aproape de familie și de persoanele dragi. Gândește-te la liniștea ta interioară.

Leu

Trăiești la intensitate maximă fiecare moment. Mare atenție la sentimentele partenerului de viață care s-ar putea simți supărat că nu-i dai atenție. Nu te enerva și stai în banca ta.

Fecioară

Luna Nouă nu te afectează deloc, dar trebuie să te gândești mai mult la tine și la starea ta sufletească. Evită agitația și profită de timpul liber pentru a fi romantic și afectuos.

Balanță

Cuvintele sunt arme cu două tăișuri. Pentru tine vorbele sunt un avantaj și vei avea de câștigat. Știi să mânuiești adevărul, iar sinceritatea absolută îți va deschide multe uși.

Scorpion

Banii rămân pe primul lor. Deții energia și finanțele pentru a începe o afacere nouă. Este momentul ideal să-ți organizezi timpul și ideile. Ai toate șansele să câștigi un premiu important.

Săgetător

Toate privirile sunt ațintite asupra ta. Tu ești vedeta acestui horoscop. Optimismul și spontaneitatea îți vor da aripi. Ești pe drumul cel bun, iar la final te așteaptă gloria și aprecierile.

Capricorn

Nu cădea în capcana supărărilor și a dezamăgirilor. Încearcă să te menții pe linia de plutire și mergi mai departe cu capul sus. Nu alimenta certurile și discuțiile în contradictoriu. Fii zen și pace!

Vărsător

Atenția se va îndrepta spre cei dragi și cel mai important spre nevoile lor. Onorează invitațiile pe care le-ai primit, comunică și spune ce ai pe suflet. Sunt șanse mari să primești și vizita unor amici.

Pești

Cariera este prioritatea ta și te concentrezi pe lucrurile luate pas cu pas. Mergi pe drumul tău, dar nu uita că mai ai nevoie și de prieteni. Nu faci nimic dacă nu ai pe cineva în dreapta ta.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×