Ce înseamnă dacă eşti născut pe 1 martie. Nu te aştepta la prea multe lucruri bune

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
29/02/2020, 18:39
Ce înseamnă dacă eşti născut pe 1 martie. Nu te aştepta la prea multe lucruri bune
Ce înseamnă dacă eşti născut pe 1 martie. Sursa foto: epochtimes-romania.com

1 Martie înseamnă o adevărată sărbătoare a naturii, odată cu venirea primăverii. Totul prinde viață, iar nativii născuți pe data de 1 martie își sărbătoresc ziua de naștere. Dar ce înseamnă dacă ești născut pe 1 martie.

Ce înseamnă dacă eşti născut pe 1 martie

Cei născuți pe data de 1 martie mai sunt numiți și ”vestitorii primăverii”. Chiar dacă natura renaște și apar ghioceii, iar totul prinde viață, alfel stă treaba cu sărbăriții noștri. Aceștia sunt născuți sub semnul zodiacal al Peștilor și au părți destul de întunecate, care nu au legătură cu primăvara.

Cei născuți pe 1 martie pot fi destul de ranchiunoși și răzbunători. În plus, atunci când dau de greu se cam fac nevăzuți. Așadar, partenerul de viață născut sub semnul zodiacal al Peștilor s-ar putea să renunțe chiar și la un mariaj destul de repede, fără să se uite înapoi.

Sensibili, dar delăsători

Sunt un spirit liber, au înclinații către artă, către frumos. Acestia au un simt natural pentru exprimarea artistică, dar și o mare sensibilitate pentru natură și mediul înconjurător.

Cu toate acestea, persoanele care își sărbătoresc ziua de naștere odată cu venirea primăverii sunt considerate foarte norocoase. Își impun, de obicei, o structură logică prin care își ordonează viața de zi cu zi. Pe de altă parte, în plan personal, ei lasă totul la voia întâmplării.

Uneori sunt foarte relaxați sau întârzie la anumite întâlniri, fie sunt delăsători, dar alteori reprezintă seriozitatea întruchipată!

Printre caracteristici se mai numără și faptul că sunt neiertători cu persoanele nepoliticoase, cele lipisite de maniere sau brutale. Ei prefera să se destindă, să se bucure de timpul liber într-un mod lejer și să evite problemele, mai ales țn viața personală.

Nativii aleg să dea bir cu fugiții înainte ca lucrurile să se înrăutățească, iar de multe ori durerea sufletească sau confuzia rămâne nerezolvată. Cel mai bun sfat pentru ei este să nu încerce mereu să găsească o portiță de scăpare, ci să își consolideze latura mai agresiva a naturii lor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×