Ce i s-a întâmplat Ronei Hartner după ce a scăpat de cancer. Cântăreața a împărtășit vestea cu toată lumea

Catalin Nae   
în Stiri mondene
03/11/2019, 15:43
Ce i s-a întâmplat Ronei Hartner după ce a scăpat de cancer. Cântăreața a împărtășit vestea cu toată lumea

Rona Hartner a trecut prin momente grele, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Îndrăgita cântăreață a făcut chimioterapie și, din fericire, ea a reușit să scape de cumplita maladie. Mai mult decât atât, viața ei s-a îmbunătățit considerabil și s-a căsătorit cu iubitul ei, francezul Herve Camilleri.

Rona Hartner, afectată de chimioterapie

După ce a scăpat de cancer, Rona Hartner s-a confruntat cu o nouă problemă. Mai exact, din cauza chimioterapiei, actrița și-a pierdut o bună parte din păr. Tocmai din acest motiv, ea s-a decis să meargă la un salon profesionist unde va urma o serie de tratamente naturiste pentru păr. Ea a postat pe contul său de Instagram o filmare din salon, în care pare fericită și în care le spune fanilor și prietenilor săi virtuali ce mai face.

Reamintim că luna trecută, Rona Hartner a făcut nunta pe Coasta de Azur! Cântăreața și-a unit destinele cu iubitul ei francez Herve Camilleri, în cadrul unui eveniment la care a putut lua parte oricine. După ce a scăpat de cancer, Rona nu a stat prea mult pe gânduri și și-a unit destinele cu bărbatul cu care are o relație de circa un an și jumătate.

View this post on Instagram

Hopaaaa #organethicpurecare #paulexpressstudios #lifestyleblogger

A post shared by Rona Hartner (@hartnerrona) on

Rona Hartner a scăpat de cancer

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer de colon în luna februarie și a urmat un tratament cu chimioterapie începând din februarie. La jumătatea tratamentului, ea anunțase pe contul său de socializare că se simte mai bine și le transmitea celor care se confruntă cu această afecțiune să aibă curaj pentru că pot învinge boala.

Sunt la jumătatea drumului cu chimioterapia şi mă bucur enorm pentru că rezist totuşi. Iubitul meu Herve se ocupă foarte mult de mine. E în permanenţă cu mine, cu sufletul deshis. Am voie să înot. Fiindcă nu aveam voie nici să iau avionul, nici să înot, nici să nimic. Sunt lângă un pin. Am voie să mă pun şi un pic la soare. Ceea ce înainte nu aveam voie pentru că făceam pete şi făceam tot felul de reacţii nasoale. Deci ce să vă zic? Curaj! Curaj celor care treceţi prin aceleaşi încercări. Să ştiţi că se poate trece. Nu e tot timpul simplu, dar se poate trece.”, a povestit actrița.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×