Ce i-a spus Maria Constantin fiului lui Marcel Toader, după moartea fostului ei soț. Adevărul a ieșit la iveală

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
29/08/2019, 19:35
Ce i-a spus Maria Constantin fiului lui Marcel Toader, după moartea fostului ei soț. Adevărul a ieșit la iveală
Maria Constantin, alături de fiul lui Marcel Toader după moartea tatălui său. Sursa foto: verdict.ro

Maximilian Toader, fiul fostului om de afaceri Marcel Toader, a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut după dispariția tatălui său, dezvăluit într-un interviu acordat recent care dintre fostele soții ale tatălui său l-a contactat la aflarea cumplitei vești. Este vorba despre Maria Constantin, solista de muzică populară oferindu-i asigurări că se poate baza pe ajutorul său oricând are nevoie.

Maria Constantin s-a oferit să-l ajute pe fiul lui Marcel Toader, după moartea tatălui său

Da, a trimis o coroană. Maria m-a sunat să mă întrebe dacă am nevoie de ajutor, am refuzat-o respectuos. Am apreciat gestul”, a declarat Maximilian Toader, omul de care Marcel Toader mărturisea în nenumărate rânduri că se simte extrem de mândru.

De altfel, „Max” i-a fost alături tatălui său în cele mai grele momente, ajutându-l să depășească problemele financiare care l-au măcinat în ultimele luni. Așa cum era de așteptat, vestea că fostul om de afaceri a încetat din viață la doar 56 de ani, în urma unui stop cardio-respirator, a căzut ca un trăznet asupra sa.

Marcel Toader, alături de fiul său, Maximilian. Sursa foto: click.ro
Marcel Toader, alături de fiul său, Maximilian. Sursa foto: click.ro

Cum a aflat fiul lui Marcel Toader că tatăl său a murit

Totodată, Maximilian a povestit cu sinceritate cum a aflat cumplita veste că tatăl său nu se mai află printre noi. Cel mai bun prieten al lui Marcel Toader a fost cel care l-a sunat imediat pentru a-l chema la locul tragediei, neavând, însă, puterea de a-i spune direct durerosul adevăr. De îndată ce tânărul a ajuns la fața locului, un polițist s-a apropiat de el, spunându-i „Condoleanțe”.

Era o zi de sâmbătă, tatăl meu s-a dus la un vechi prieten de al lui, undeva în Periș, stăteau la un grătar, piscina. Eu eram undeva în Colentina. Pe mine m-a sunat cel mai bun prieten al lui că tata a suferit un infarct. Nu mi-au spus că a decedat. Am ajuns acolo și în momentul în care m-am dat jos din mașină am văzut o mașină din politie, m-am întâlnit cu o salvare pe drum. A fost venit polițistul la mine și mi-a spus: Condoleanțe! Nu am mai avut reacție. Am rămas stana de piatra. Eu îl luam de acasă, știam ce mănâncă, îl duceam la piață, nu mai fuma la fel de mult, nu mai bea la fel de mult. Nu pot să îmi explic. Tatăl meu nu a fost genul de om să se plângă. Ținea totul în el. Supărările s-au adunat, cu firma, cu proiectele, cu căsniciile”, a mai spus Maximilian Toader.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×