Ce faci în weekend: cele mai bune 5 filme de văzut în doi. Vei uita instant de plictiseală

Traian Terzian   
în Stiri de ultima ora
21/03/2020, 15:44
Ce faci în weekend: cele mai bune 5 filme de văzut în doi. Vei uita instant de plictiseală
În acest weekend vă recomandăm cele mai bine 5 filme de văzut în doi

Starea de urgență în care a intrat România din cauza pandemiei de coronavirus i-a făcut pe mulți să rămână în case, dar plictiseala a început să-și facă simțită prezența. În acest weekend vă recomandăm cele mai bine 5 filme de văzut în doi.

Ce faci în weekend: cele mai bune 5 filme de văzut în doi

Cum majoritatea românilor își vor petrece weekendul alături de partener în casă, vă recomandăm cele mai bune 5 filme de văzut în doi din fotoliile comode de acasă și care cu siguranță vă vor alunga plictiseala.

Prima alegere este ”Trei metri deasupra cerului”, un film de dragoste care spune povestea a doi tineri care fac parte din lumi diferite şi care trăiesc o iubire aproape imposibilă. Ei ajung într-o călătorie frenetică în care vor descoperi prima iubire. Babi (Maria Valverde) este o fată cuminte şi educată, care se îndrăgosteşte de Hache (Mario Casas), un băiat rebel, impulsiv şi împătimit al curselor ilegale de motociclete.

”Gardienii destinului” este un film de dragoste de neratat în care Matt Damon joacă rolul ambițiosului politician David Norris. Când e pe cale să câștige un fotoliu în senatul Statelor Unite, o întâlnește pe frumoasa Elise Sellas, o balerină de care se îndrăgostește până peste cap. El decide să meargă împotriva destinului, însă va avea de luptat cu niște agenți misterioși care tot încearcă să-l despartă de femeia cu care vrea să-și petreacă restul vieții.

Nicole Kidman sau Keanu Reeves vă pot alunga plictiseala

”Moulin Rouge” este un film despre iubire a cărui acțiune se petrece în celebrul cabaret din Paris. Pelicula relatează povestea de dragoste interzisă dintre tânărul muzician Christian (Ewan McGregor) și Satine (Nicole Kidman), cea mai celebră curtezană din capitala Franței. Satine are de ales între iubirea pe care i-o poartă lui Christian și recunoștința față de omul căruia îi datorează cariera. ”Moulin Rouge” a câștigat două premii Oscar, pentru cele mai bune costume și cel mai bun decor.

”Era și timpul” este o comedie romantică ce îl are în prim plan pe Tim (interpretat de Domhnall Gleeson), personaj ce poate călători în timp pentru a-și schimba destinul. Întors în timp pentru a-și cuceri femeia visurilor, Tim salvează mai multe vieți, însă soarta îl încearcă de nenumărate ori.

Ultima noastră alegere este ”Casa de lângă lac”. Povestea se concentrează asupra unui arhitect care trăiește în 2004 și a unui doctor care trăiește în 2006. Cei doi se întâlnesc prin scrisori lăsate într-o cutie poștală la casa lacului în care au locuit amândoi, în momente separate în timp. Filmul îi are ca protagoniști pe Keanu Reeves, Sandra Bullock și Christopher Plummer.

Consumul de internat s-a dublat în aceste zile pe întreg mapamondul, în condițiile în care 90% din populația Europei stă închisă în casă de teama coronavirus. Pe Youtube, românii ascultă în continuare muzica preferată și artiștii se duelează pentru a ajunge cât mai sus în trending.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×