La ce se uită românii pe Youtube în plină pandemie de coronavirus. Surprize mari la primele 3 clipuri din trending

Flaviu Popa   
în Stiri mondene
21/03/2020, 14:30
La ce se uită românii pe Youtube în plină pandemie de coronavirus. Surprize mari la primele 3 clipuri din trending
Florin Salam, prins în fapt de nevastă

Consumul de internat s-a dublat în aceste zile pe întreg mapamondul, în condițiile în care 90% din populația Europei stă închisă în casă de teama coronavirus.

Astfel, serviciile de streaming on-line precum Youtube sau Netflix abia fac față cererii și au fost nevoite să renunțe în anumite locuri la calitatea HD a materialelor. De asemenea, Facebook, Messenger și WhatApp au raportat o creștere a numărului de mesaj dublă față de perioada Anului Nou.

Salam, Mocanu și Lino conduc în trending

Pe Youtube, românii ascultă în continuare muzica preferată și artiștii se duelează pentru a ajunge cât mai sus în trending.
Cum era de așteptat, Lino Golden, și Florin Salam nu pot lipsi din top 3, însă Dani Mocanu i-a cedat locul în top Dianei Mocanu, nimeni alta decât sora manelistului.

Iată cum arată în 21 martie top 5 trending pe Youtube România:

Locul 1 e ocupat de Lino Golden și Jador cu melodia Dau Moda. Clipul are 10 milioane de vizualizări în 5 zile!

Locul 2 poate fi considerat o surpriză. Dani Mocanu și-a ajutat sora să ajungă în top cu melodia Nu mă duc la școală. Aproape 80.000 de vizualizări în 3 zile.

Pe locul 3 în avem pe Florin Salam cu piesa te aștept nopți și zile. 1 milion de vizualizări într-o singură zi, rețeta succesului pare garantată pentru manelist.

VIDEOCLIPUL POATE FI URMĂRIT DOAR PE YOUTUBE 

Topul e completat de Carla’s Dreams cu melodia Secrete și Jador – Lăsați-o să bea. De altfel, manelele și trapul domină 90% din top, semn că românii nu au grijă de coronavirus atâta timp cât îi liniștește Florin Salam.

Știrile cu coronavirus, cele mai urmărite

La categoria știri, cum era de așteptat, conduc în trending materialele cu și despre coronavirs. Desigur, cifrele nu se apropie de „faima” lui Salam.

De exemplu, un material urcat de Libertatea cu titlul „Ultimul binlanț al îmbolnăvirilor cu coronavirus în România: 308 cazuri, dintre care două grave” conduce topul cu 27.000 de vizualizări într-o zi. O altă știre cu titlul „MAE: Trei români au murit în Italia, în total, ca urmare a infecţiei cu coronavirus” se apropie de 90.000 de vizualizări.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×