Ce făcea Iulia Vântur în România, înainte să plece în India, la Salman Khan. Lucra la Pro TV, dar nu era mulțumită

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
05/09/2019, 15:46
Ce făcea Iulia Vântur în România, înainte să plece în India, la Salman Khan. Lucra la Pro TV, dar nu era mulțumită
Iulia Vântur a prezentat Știrile PRO TV, iar apoi a devenit amfitrioana emisiunilor de divertisment de la același post. Sursa foto: PRO TV

Iulia Vântur era faimoasă dinainte să ajungă în India. Avea publicul român la picioare, însă, la un moment dat, a decis să își schimbe definitiv viața. Partenera actorului bollywoodian Salman Khan a lăsat televiziunea din România pentru mai mulți bani pe care îi câștigă din spectacolele din India, unde este apreciată ca actriță și cântăreață.

Iulia Vântur a prezentat „Dansez pentru tine” și „Ferma vedetelor”

Iulia Vântur are o carieră de invidiat în televiziune. A fost prezentatoarea care a înlocuit-o pe Olivia Steer la Dansez pentru tine, iar sub formula Vântur-Bănică Jr. fostul concurs de dans pentru cazuri umanitare a avut cele mai mari audiențe. Odată cu show-ul Dansez pentru tine, Iulia a cunoscut o popularitate de care se bucură și azi.

Puțini știu, însă, că Iulia și-a început cariera în televiziune cu mult înainte de Dansez pentru tine. Iulia a fost reporter la PRO TV Iași și apoi a prezentat știrile la același post de televiziune. A făcut marea mutare lăsând actualitatea pentru show-ul Dansez pentru tine în toamna anului 2006.

Iulia ar fi refuzat 4.000 de euro de la PRO TV, așa că a rămas în India

În 2008, Iulia a jucat într-un film american în regia lui Guy Moshe („Bunraku”), iar în 2013 și-a mai folosit talentul de actriță pentru producțiile „Las Fierbinți” și „Serviciul Român de Comedie”. 3 ani mai târziu, în 2016, Iulia prezenta Ferma vedetelor, show care a continuat după plecarea ei cu Monica Bârlădeanu și Mihaela Rădulescu, cea din urmă prezentatoare aducând cele mai mari audiențe din istoria acestui reality-show anul trecut.

Iulia Vântur ar fi fost cooptată de PRO TV să se întoarcă la Fermă în anul 2017, însă aceasta nu era tocmai mulțumită de salariul pe care îl câștiga. Conform cancan.ro, i s-au pus în față 4.000 de euro pe lună, iar la acești bani se adăugau și sumele mari din contractele de publicitate. Pentru Iulia, suma părea a fi prea mică în comparație cu banii pe care îi câștigă în India.

„Oriunde te duci trebuie să călătorești pe aceleași străzi, să vezi aceeași sărăcie, dezordine. M-am obișnuit cu tot ce acolo. Orice țară are plusuri și minusuri. Ideea e să vezi părțile bune și sincer am învățat să apreciez mult mai mult țara noastră. Pentru că atunci când locuiești într-un loc mai mult timp ai tendința să te plângi de lucruri”, a declarat recent Iulia despre cum s-a acomodat cu India, scrie știrileprotv.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×