Ce face Kate Middleton ca să nu fie fotografiată în public. Soția prințului William folosește un truc genial

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
09/01/2020, 11:39
Ce face Kate Middleton ca să nu fie fotografiată în public. Soția prințului William folosește un truc genial
Kate Middleton evită să fie fotografiată în public. Sursa foto: hepta.ro

Kate Middleton este o prezență încântătoare, iar fotografiile sale fac înconjurul lumii, stârnind de fiecare dată admirația celor din jur, indiferent de ipostaza în care ar fi surprinsă. Cu toate acestea, soția prințului William evită să fie pozată în public. Ba mai mult, a născocit o metodă inedită prin care să se asigure că scapă de obiectivele aparatelor de fotografiat cu care „o vânează” paparazzii.

Cum evită Kate Middleton să fie fotografiată în public

Evenimentele la care participă adesea prin prisma statutului său sporesc riscul ca ducesa de Cambridge să fie fotografiată în timp ce își duce la îndeplinire datoria regală. Cum acest lucru nu îi este tocmai pe plac, Kate Middleton apelează la un truc ingenios, avându-l drept „complice” pe nimeni altul decât partenerul său de viață.

Kate și William au tendința de a nu privi într-un punct fix în momentul în care sunt pozați. În acest mod se asigură că fotografilor le va fi destul de greu să-i imortalizeze în ipostazele în care își doresc. În plus, controlează mult mai bine cum și cât sunt fotografiați în public. Ideea îi aparține ducesei”, au precizat surse din cadrul Casei Regale pentru Vanity Fair.

Kate Middleton și prințul William acordă un premiu special pentru combaterea problemelor climatice

În ultima vreme, Kate Middleton și prințul William s-au arătat extrem de îngrijorați și preocupați de găsirea unor soluții eficiente pentru a pune punct problemelor climatice cu care se confruntă întreaga lume. De altfel, cuplul regal a anunțat recent că va acorda un premiu special persoanelor sau organizațiilor care vor contribui la salvarea mediului.

Acesta va fi intitulat sugestiv „Earthshot” și va fi lansat oficial spre sfârșitul lui 2020. De asemenea, în februarie va avea loc Convenția pentru Biodiversitate în China, iar în noiembrie, la Glasgow, Conferința COP26 pentru Schimbare Climatică.  O serie de provocări vor fi anunțate ulterior, iar scopul premiului  este de a găsi cel puțin 50 de soluții pentru marile probleme ale omenirii.

Prințul William susține că întreaga lume se află în fața unei „alegeri cruciale”, să continue să facă un rău „ireparabil” planetei sau să „preia inițiativa, să inoveze și să rezolve problema”. Anunțul instituirii acestui premiu a fost făcut de cunoscutul naturalist și realizator de documentare, Sir David Attenborough, printr-un filmuleț postat de Kate și William pe rețelele de socializare.

Inițiativa ducilor de Cambridge a fost întâmpinată cu mult entuziasm de internauți, care i-au răsplătit cu mii de like-uri și s-au angajat să contribuie la găsirea celor mai bune soluții pentru a pune capăt tuturor problemelor climatice.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×