Ce face Cornel Galeș la doi ani și jumătate de la moartea Ilenei Ciuculete. Transformarea sa e incredibilă

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
23/08/2019, 14:59
Ce face Cornel Galeș la doi ani și jumătate de la moartea Ilenei Ciuculete. Transformarea sa e incredibilă GALERIE FOTO
Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete s-a mutat în Spania alături de iubita sa. Sursa foto: Facebook.com

Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete s-a mutat alături de iubita sa Vivi în Spania și s-a transformat radical. La doi ani și jumătate de la moartea cântăreței de muzică populară bărbatul a făcut publice câteva fotografii în care arată total schimbat. 

Cum arată acum fostul soț al Ilenei Ciuculete

Fostul soț al interpretei de muzică populară Ileana Ciuculete s-a mutat în urmă cu ceva vreme în Spania unde trăiește alături de iubita sa și fiica acesteia. Cornel Galeș și-a schimbat look-ul după moartea fostei sale soții, și-a lăsat părul să crească și are barbă. VEZI FOTO

Cornel Galeș s-a fotografiat la piscină, alături de fetița femeii care l-a susținut după moartea fostei soții. Cel mai probabil chiar iubita lui Cornel Galeș, Vivi este cea care a făcut fotografia postată pe rețelele de socializare. Într-o altă fotografie Cornel Galeș apare cu ochelari de soare și un trabuc fiind de nerecunoscut. Cele două imagini au primit zeci de like-uri și comentarii de la internauți.

Cornel Galeș s-a fotografiat la piscină în Spania
Cornel Galeș și-a schimbta look-ul, s-a mutat în Spania cu noua iubită și pare fericit cu noua sa viață. Sursa foto: Facebook.com

Ileana Ciuculete a murit în urma unei boli cumplite

Ileana Ciuculete a mers la o clinică privată pentru un consult de specialitate și un set de analize în urma cărora a fost diagnosticată cu Hetaptită C chiar de Ziua Femeii, pe 8 martie 2017. Cântăreața de muzică populară a refuzat să accepte diagnosticul cumplit pe care i l-au dat medicii. Coșmarul artistei a durat doar 6 zile, Ileana Ciuculete fiind înmormântată la Cimitirul Străulești.

Cântăreața a fost condusă pe ultimul drum de sute de oameni, vedete și artiști de muzică populară. Printre vedetele care au condus-o pe Ileana Ciuculete în ultima zi de viață au fost: Valeria Arnăutu, Maria Dragomiroiu, Maria Cârneci, Steliana Sima, Ștefania Rareș, Maria Loga, Tita Bărbulescu, Ema Cucu, Serghei Mizil, Nicu Gigantu, Gheorghe Turda, Cristina Turcu Preda și Puiu Codreanu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×