Ce este IMVU și de ce a devenit atât de popular în rândul tinerilor din România

Claudiu Ilie   
în Instant Articles
03/02/2019, 15:39
Ce este IMVU și de ce a devenit atât de popular în rândul tinerilor din România
Tinerii sunt vrajiti de IMVU, noua senzatie a internetului!

O nouă atracție le-a acaparat atenția tinerilor, însă ceilalți oameni se tot întreabă ce este IMVU și cum se folosește! Ei bine, IMVU este un fel de chat 3D. Este o platformă de divertisment socială fondată în anul 2004, dar care a ajuns să fie la modă și printre tinerii din România. Pe IMVU, membrii folosesc imaginile 3D pentru a întâlni oameni noi.

IMVU este o platformă socială

Este un joc online ce contine chat 3D si nu numai, ceea ce îi atrage pe tinerii utilizatori ca un magnet. Serviciul permite utilizatorilor să se exprime prin crearea și particularizarea unui avatar 3D ,cu o mare varietate de haine, accesorii, animale de companie și scene gândite de ei. Acest serviciu este ca un organism viu, virtual, care se modifică după creativitatea fiecăruia dintre utilizatori. IMVU este un generator de flux în venituri și mai ales o creștere rapidă în vânzarea virtuală mondenă.

Utilizatorul IMVU își poate alege un avatar cu care își poate trăi viața, însă în mod virtual. Fiecare utilizator își poate crea o viață paralelă, unde să întâlnească prieteni din toată lumea, unde să poată avea chiar și o relație. Mai mult, acesta se poate angaja și câștiga bani pe care să îi folosească pentru haine și alte bunuri. Pentru a face bani pe IMVU, trebuie însă să contribui cu bani reali. Abonamentul costa 9.99 de dolari pe lună!

Potrivit IMVU, peste 5 milioane de oameni petrec cel puțin 55 de minute pe zi conectați la viața lor virtuală de pe platforma online! Aceștia au grijă de avatarul lor. Îl îmbracă cu cele mai noi haine, merg la petreceri, la cumpărături, întâlnesc oameni noi și pot face și bani reali! Utilizatorii creativi, pot câștiga bani reali din creațiile lor expuse în magazinele din IMVU. Fie că gândesc noi și noi modele de pantofi sau scaune foarte confortabile, aceștia își expun mărfurile în magazinele virtuale IMVU, de unde se vând ca pâinea caldă. În total, peste 43 de milioane de obiecte se regăsesc în magazinele IMVU, iar acestea chiar ăși găsesc cumpărători.

Isis este creator de moda IMVU
Isis, cel mai celebru creator de moda din IMVU

Unul dintre cei mai de succes creatori de modă din IMVB este Isis. Oamenii din lumea vestimentară nu a auzit de ea, însă în IMVU este unul dintre cei mai respectați creatori de modă. Isis postează săptămânal produse în magazinele IMVU, iar produsele sale sunt create în foarte multe ore de muncă în fața calculatorului, în special pe Photoshop. Isis spune însă că toată munca ei este răsplătită din plin. Trăiește în Paris, iar singura ei sursă de venit este IMVU!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×