Ce este complet interzis să faci astăzi de Pescuirea Minunată. N-are legătură cu pescuitul!

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
22/09/2019, 10:05
Ce este complet interzis să faci astăzi de Pescuirea Minunată. N-are legătură cu pescuitul! GALERIE FOTO
Ce este complet interzis să faci astăzi de Pescuirea Minunată. Sursa foto: buna-vestire.net

Ce este complet interzis să faci astăzi, de Pescuirea Minunată! În popor se știe că dacă faci aceste lucruri în ziua aceasta, Domnul chiar se mânie și nu știi exact ce ți se poate întâmpla. Așadar, dacă vrei ca familia ta să rămână sănătoasă încearcă să nu faci aceste lucruri.

Ce este Pescuirea Minunată

Pescuirea minunată are două părți. Prima pescuire a fost făcută atunci când Iisus Hristos se afla la început de drum către ceruri, când și-a ales adepți. Atunci l-au urmat Petru (numit mai înainte Simon) și Andrei, fiii lui Iona, Iacob și Ioan, fiii lui Zevedeu. Ei au fost cei dintâi chemați la slujba apostoliei.

Cu toții au încercat să pescuiască o noapte întreagă, însă nu au prins nimic. Iisus le-a spus să iasă din nou în larg, pentru a încerca din nou să prindă pește. De data aceasta, fiul Domnului se afla cu ei în barcă, așadar, în câteva minute năvoadele s-au umplut cu pește. Minunea aceasta i-a făcut pe cei patru să-l urmeze pe Isus până la moarte.

Ce este complet interzis să faci astăzi de Pescuirea Minunată
Ce este complet interzis să faci astăzi de Pescuirea Minunată. Sursa foto: bisericasfinteitreimi.md

Nu este bine să faci treabă în gospodărie de Pescuirea Minunată

A doua Pescuire Minunată are loc însă după Învierea lui Iisus Hristos. Acesta ia un alt chip și strigă de pe mal la apostolii săi care au încercat fără spor să prindă pește să arunce din nu năvoadele, însă pe cealaltă parte a bărcii. Minune, acestea s-au umplutde pește, iar unul dintre apostoli a spus că acel om este Iisus Hristos!

Așadar, în această zi de Pescuire Minunată, românii au datini stricte pe care le urmează de mii de ani. În această sfântă zi nu este bine să speli, să calci, să faci curat în gospodărie. Totodată, în această zi este bine să mergi la biserică şi să te rogi pentru iertarea păcatelor!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×