Ce erau medicamentele găsite în stomacul Cristinei Țopescu. Primele rezultate ale necropsiei (surse România TV)

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
14/01/2020, 12:56
Ce erau medicamentele găsite în stomacul Cristinei Țopescu. Primele rezultate ale necropsiei (surse România TV)
Cristina Țopescu luase un analgezic și un antidepresiv înainte să moară. Sursa foto. captură Antena 3

Un cocktail de medicamente puternice au fost găsite în stomacul Cristinei Țopescu, precizează surse din cadrul anchetei morții jurnalistei. Au apărut informații despre primele rezultate ale necropsiei.

Medicamentele găsite în stomacul Cristinei Țopescu: un analgezic puternic și un antidepresiv

Postul de știri România TV a oferit noi date din cazul morții Cristinei Țopescu. Gazetara luase mai multe medicamente înainte să moară, unele considerate extrem de puternice.

S-au găsit un analgezic puternic și un antidepresiv. Totodată, conform româniatv.net, inima prezentatoarei de televiziune a fost prelevată pentru efectuarea unor noi analize în stabilirea circumstanțelor exacte ale producerii decesului în Ajun de Anul Nou.

A fost găsită moartă în seara zilei de 12 ianuarie

Cristina Țopescu a fost găsită moartă la vârsta de 59 de ani în seara zilei de 12 ianuarie. O vecină a alertat autoritățile în jurul orei 22:00, declarând că nu a mai văzut-o de mult, iar mașina ei era parcată de săptămâni întregi în fața locuinței din Tunari-Otopeni, județul Ilfov.

Vedeta nu mai răspunsese la telefon din 23 decembrie 2020. Potrivit România TV, cadavrul realizatoarei de reportaje va fi incinerat mâine, 15 ianuarie, la prânz, după cum a precizat familia.

Mai mulți apropiați de-ai jurnalistei au declarat că situația ei nu era tocmai roz în ultima vreme și că suferea de depresie. Fosta prezentatoarei a știrilor de la Prima TV era foarte supărată din cauza problemelor financiare, iar în ultima vreme s-a izolat de lume.

Cristina Țopescu a murit înconjurată de câinii pe care îi îngrijea, cunoscut fiind faptul că era o mare iubitoare de animale.

De altfel, toate câștigurile sale se duceau către diferite adăposturi pentru câini, ea având mai mulți în îngrijire. A fost una dintre cele mai iubite și respectate realizatoare de emisiuni din țara noastră, iar moartea ei a șocat pe toată lumea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×