Ce echipament are Simona Halep la Wuhan. Topul are un detaliu inedit. Galerie FOTO

Catalin Nae    Alex Năstase   
în Stiri mondene
24/09/2019, 09:09
Ce echipament are Simona Halep la Wuhan. Topul are un detaliu inedit. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Simona Halep a urmat trendul WTA. sursa foto - facebook WTA

Simona Halep are un echipament inedit la Wuhan. Românca a apărut în timpul jocului cu Barbora Strycova cu o fustă albă, un top alb cu negru, în partea de sus, în timp ce pe spate tricoul era prins și ridicat. Este un nou trend printre fetele din circuitul WTA, unul pe care l-a abordat și fostul număr 1 mondial. A fost cu noroc pentru că Simona Halep s-a calificat fără probleme în optimi la WTA Wuhan 2019.

Ce echipament are Simona Halep la Wuhan

Partida aproape că nu a avut istoric, românca impunându-se în fața Barborei Strycova, scor 6-3, 6-2. Este, de altfel, a şasea victorie pentru Simona Halep în faţa cehoaicei din tot atâtea meciuri. Mai departe, fostul lider mondial va juca în faţa jucătoarei din Kazahstan Elena Ribakina. Partida va avea loc miercuri, 25 septembrie, cel mai probabil tot în jur de ora 06:00-07:00, ora Bucureştiului.

“Mă simt bine pe teren, mai ales că am câștigat acest meci. Am mereu încredere când joc împotriva ei, dar nu este deloc ușor să obțin victoria. Nu a fost nici astăzi. Este o jucătoare foarte bună, deci mă bucur că voi avea ocazia să joc în turul următor al competiției. Deja pot spune că m-am descurcat mai bine decât anul trecut”, a declarat Simona Halep la finalul partidei pe care a câștigat-o cu Barbora Strycova.

Ce echipament are Simona Halep la Wuhan. Halep
Simona Halep a trecut în două seturi de Barbora Strycova. Sursa foto – facebook WTA

Traseu accesibil pentru Halep la Wuhan

Eliminată destul de repede la US Open, românca vrea să dea lovitura pe tărâm asiatic, mai ales că de la anul se întoarce în staff-ul ei și Darren Cahill. Astfel, simpla prezență în cele mai bune 64 de jucătoare ale turneului îi garantează Simonei Halep un cec de 15.240 de dolari. Dacă ajunge în finala de la Wuhan, Simona Halep ar putea lua nu mai puțin de 260.310 de dolari, iar dacă va fi încoronată cu titlul de campioană la turneul din China, „Simo” va câștiga 520.615 de dolari.

Șanse sunt destul de mari mai ales că românca a scăpat de 5 adversare periculoase. Angelique Kerber, Madison Keys, Donna Vekic, Caroline Wozniacki și Anastasija Sevastova au fost eliminate încă din primul tur al competiției din China.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×