Ce droguri consumase Răzvan Ciobanu înainte să moară. Raportul preliminatoriu al anchetei

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
07/07/2019, 08:34
Ce droguri consumase Răzvan Ciobanu înainte să moară. Raportul preliminatoriu al anchetei
S-a stabilit ce droguri consumase Răzvan Ciobanu. Sursa foto: captură Antena 3

Drogurile distrug tot mai multe vieți în România, iar cazuri cu persoane (de la anonime, la celebrități) care se urcă la volan sub influența stupefiantelor ori comit tot felul de nenorociri se înmulțesc de la o zi la alta. Apar noi detalii acum în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Conform raportului care va fi gata în aproximativ două săptămâni, se confirmă ipoteza că designerul luase un cocktail de droguri înainte să se urce la volan.

Răzvan Ciobanu consumase cocaină plus alte două tipuri de droguri

Jurnalista Adina Anghelescu a obținut informații pe surse despre dosarul lui Răzvan Ciobanu și a declarat ieri la Antena 3 că acesta consumase trei tipuri de droguri. Singurul drog care se poate confirma deocamdată este cocaina, asta deoarece Răzvan recunoscuse dependența pe care o avea.

Specialiștii au stabilit ce droguri avea în corp Răzvan Ciobanu în a doua zi de Paște, iar acum tot ce rămâne în cele două săptămâni până la finalizarea anchetei este să afle în ce cantitate erau acestea și cum l-au putut afecta pe creatorul de modă. Motivul pentru care ancheta durează atât de mult este starea în care a fost găsit corpul designerului, trupul său fiind complet distrus în urma accidentului.

Creatorul de modă a murit în a doua zi de Paște. Sursa foto: LIBERTATEA.RO

Cum evoluează ancheta morții creatorului de modă

„Au fost mai multe etape până acum, care s-au realizat la laboratorul toxicologic. Au fost găsite mai multe substanțe pozitive. Acum, etapa următoare este ca fiecare dintre aceste substanțe să fie luate în parte și analizate, determinate cantitativ, de două instrumente. După ce se va stabili cantitatea fiecărei substanțe din cele care au ieșit pozitive, raportul va arăta și cocktailul respectiv ce efecte ar fi putut să aibă asupra organismului”, a declarat jurnalista de investigații Adina Anghelescu pentru Antena 3.

Răzvan Ciobanu a încetat din viață în a doua zi de Paște, după ce a intrat cu bolidul său în mai mulți copaci într-o comună constănțeană, întorcându-se de la un festival de muzică de pe litoral.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×