Ce dramă în familia cântăreţei Beyonce! Tatăl său a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer la bărbaţi

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/10/2019, 12:46
Ce dramă în familia cântăreţei Beyonce! Tatăl său a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer la bărbaţi
Tatăl cântăreței Beyonce suferă de cancer mamar. Sursa foto: mediafax.ro

Beyonce trece prin momente cumplite, după ce tatăl său, Mathew Knowles a fost diagnosticat cu cancer mamar, o maladie rar întâlnită în cazul persoanelor de sex masculin. Anunțul a fost făcut chiar de acesta, în teaserul unei emisiuni televizate în care va vorbi deschis despre toate problemele din ultima perioadă.

Tatăl cântăreței Beyonce suferă de cancer mamar

În vârstă de 67 de ani, Mathew povestește cu lacrimi în ochi și vizibil emoționat despre clipa în care s-a văzut nevoit să le dezvăluie celor două fiice ale sale, cântărețele Beyonce și Solange Knowles cruntul diagnostic. „Cum a fost momentul în care a trebuit să spun familiei mele că sufăr de cancer mamar? Nu vă puteți imagina”, dezvăluie bărbatul în teaserul interviului ce va fi difuzat în curând peste Ocean.

Chiar dacă în rândul bărbaților, cancerul la sân este destul de rar, în anumite cazuri acesta capătă cote alarmante. Potrivit statiscilor, 1% dintre persoanele care dezvoltă o astfel de maladie sunt bărbaţi, iar boala este mai frecventă în rândul celor cu vârste cuprinse între 60 şi 70 de ani, categorie în care intră și tatăl lui Beyonce. Totodată, rata mortalităţii în rândul pacienţilor de sex masculin este mai mare decât în cazul femeilor.

Beyonce este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale nului val. Sursa foto: billboard.com
Beyonce este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale noului val. Sursa foto: billboard.com

Beyonce lansează o piesă în colaborare cu Adele

Dacă viața personală nu vine cu cele mai bune vești, în plan profesional lui Beyonce îi merge de minune. Ba mai mult, celebra cântăreață va lansa în curând o nouă melodie care se anunță de succes, mai ales că este vorba despre primul single în colaborare cu Adele.

Cel puțin așa susține Ryan Tedder de la One Republic, într-un interviu acordat la finalul Global Citizen Festival  din New York City. Acesta a lucrat deja cu ambele artiste, cu Beyonce pentru Halo, și cu Adele pentru Rumor Has It, astfel că fanii sunt tentați să dea crezare afirmațiilor sale și, în plus, Adele s-a declarat în nenumărate rânduri o fană a stilului promovat de Beyonce.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×