Beyonce mai bate un record! Cea mai apreciată poză de pe Instagram îi aparţine!

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Galerie foto
01/12/2017, 15:21
Beyonce mai bate un record! Cea mai apreciată poză de pe Instagram îi aparţine! GALERIE FOTO

Celebra reţea de socializare Instagram a desemnat cea mai apreciată fotografie a anului 2017! Fotografia prin care cântăreaţa americană Beyoncé a anunţat că este însărcinată, parodiată ulterior de mai mulţi utilizatori, este câştigătoarea anului 2017, informează nme.com. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Beyoncé a publicat imaginea în luna februarie, anunţând că ea şi soţul ei, Jay Z, aşteaptă gemeni. „Vrem să împărtăşim cu voi iubirea şi fericirea noastră. Am fost binecuvântaţi de două ori. Suntem incredibil de recunoscători pentru faptul că familia noastră se va mări cu doi membri şi vă mulţumim pentru urările de bine”, a scris atunci artista.

Beyonce a publicat cea mai apreciată fotografie a anului 2017 pe Instagram!

Fotografia, în care Beyoncé apare în lenjerie intimă, cu silueta vizibil rotunjită de sarcină şi purtând pe cap un voal amplu, a stabilit încă din februarie un record pentru „cea mai apreciată” imagine din toate timpurile pe Instagram, cu un un număr total de aprecieri care a ajuns acum de la 7,3 milioane la peste 11,1 milioane.

Pe cel de-al doilea loc în top 3 cele mai apreciate imagini pe Instagram se află fotografia prin care fotbalistul Cristiano Ronaldo a anunţat naşterea gemenilor săi. Imaginea a generat peste 11 milioane de aprecieri de când a fost publicată, în această luni.

Pe cel de-al treilea loc se situează fotografia artistei Selena Gomez, în care tânăra apare pe un pat de spital, dezvăluind că a suferit un transplant de rinichi. Imaginea a atras peste 10,3 milioane de aprecieri.

Gemenii artiştilor Beyoncé şi Jay Z – Sir şi Rumi Carter, s-au născut pe 14 iunie. Cântăreaţa a confirmat naşterea lor tot printr-o fotografie publicată pe Instagram. În această imagine, artista apare ţinându-i în braţe pe gemeni, acoperiţi într-un material violet cu imprimeuri florale. Ea poartă un voal albastru, este desculţă şi stă în faţa unei arcade decorate cu flori, imaginea fiind asemănătoare cu fotografiile pe care le-a publicat pentru a îşi anunţa sarcina.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×