Ce detalii importante a scos în evidență autopsia lui Michael Jackson. Ce avea artistul pe corp

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
28/08/2019, 16:49
Ce detalii importante a scos în evidență autopsia lui Michael Jackson. Ce avea artistul pe corp
Detalii ale autopsiei lui Michael Jackson la 10 ani de la moartea artistului. Sursa foto: mediafax.ro

Michael Jackson a murit în urmă cu 10 ani, iar mai multe detalii au fost făcute publice odată cu lansarea filmului documentar „Killing Michael Jackson”. Totodată, detectivul care a anchetat cazul morții artistului a dezvăluit detalii importante.

Detalii ale autopsiei lui Michael Jackson la 10 ani de la moartea artistului

Detalii necunoscute ale autopsiei lui Michael Jackson au apărut în documentarul „Killing Michael Jackson”. Au trecut 10 ani de când celebrul artist a fost găsit inconștient în locuința sa în urma unui stop cardiac. Artistul a murit într-un spital din Los Angeles, iar după moartea sa s-au speculat foarte multe lucruri, inclusiv că ar fi încercat să-și ia viața după ce a luat o supradoză de propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer cu complicitatea medicului său Conrad Murray.

Detectivul Scott Smith de la Poliția din Los Angeles a dezvăluit că regele muzicii pop era chel și „de câte ori ieșea în public, Michael purta perucă. Când i-am examinat capul am văzut că în creștet era chel și că nu avea păr nici în părți”, a afirmat polițistul, potrivit Unica. Se pare că artistul și-a pierdut podoaba capilară după ce a suferit arsuri grave într-un incendiu pe platoul de filmare al unei reclame în anul 1984.

Ce au descoperit medicii legiști pe trupul artistului
Michael Jackson avea numeroase semne și cicatrici pe corp și nu mai avea deloc păr. Sursa foto: kankan.md

Michael Jackson avea pe corp numeroase semne și cicatrici

Michael Jackson a lăsat în urma sa multe secrete, dar nu la fel se poate spune și despre semnele și cicatricile lăsate de numeroasele operații chirurgicale. Artistul avea potrivit detectivului cicatrici în spatele urechilor, la nas, la baza gâtului, la brațe, la încheietura mâinilor, dar și în alte zone ale corpului. Autopsia a scos la iveală faptul că îndrăgitul artist avea un tatuaj care îi acoperea partea de craniu unde nu mai exista niciun fir de păr.

Cei trei copii ai lui Michael Jackson Paris Jackson, Prince Michael Jackson și Prince Michael Jackson II poartă în coliere speciale cenușa rămasă după incinerarea vedetei pop în 2009. „Cenușa lui Michael a fost împrăștiată în iubitul său Neverland, proprietatea care a avut un sens special pentru artist”, au spus sursele presei americane.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×