Ce decizie a luat familia lui Alex Faur la înmormântarea acestuia. Cine a venit să-l conducă pe ultimul drum

Dan Suta   
în Stiri mondene
04/05/2019, 13:39
Ce decizie a luat familia lui Alex Faur la înmormântarea acestuia. Cine a venit să-l conducă pe ultimul drum GALERIE FOTO
Alex Faur a murit după o luptă cu leucemia

Alex Faur este condus pe ultimul drum de numeroase vedete, prieteni și familie. Cel mai excentric milionar din România, care a reușit să își facă tovarăși chiar și în lumea bună de peste Ocean este înmormântat astăzi. Acesta va fi îngropat în Cimitirul Bellu, care timp de două zile a fost loc de pelerinaj.

Familia lui Alex Faur le-a cerut discreție inclusiv vedetelor

La înmormântare au ajuns astăzi mai multe personalități cunoscute din showbiz-ul românesc. Pe la prânz, au fost văzuți designer-ul Cătălin Botezatu, care în urmă cu ceva timp a fost și la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. La slujbă au venit și tatăl lui Alex Faur, Vlăduț Munteanu, Elie Saab și fiul său și Dani Olăroiu, printre alții.

Familia lui Alex Faur a cerut ca ușile din capela unde are loc oficierea slujbei de înmormântare să fie închise și păzite pentru ca nimeni să nu mai intre după ce aceasta a început. Aceasta dorință se înscrie în nota normală și obișnuită în astfel de episoade triste ale vieții. Membrii familiei au vorbit chiar și cu vedetele să păstreze cât se poate discreția, notează cancan.ro.

Alex Faur, miliona român
Alex Faur, alături de Elie Saab și o vedetă din Liban

Cătălin Botezatu nu știa că Faur era într-o stare avansată a bolii

Nu doar ușa capelei au cerut să fie păzită, ci și cimitirul pentru a nu se crea foarte mare tam-tam. Alex Faur a fost ”paravanul” milionarilor din țara noastră. A fost cablat la cercuri de afaceri extrem de controversate și a acoperit o serie de politicieni precum Elena Udrea, a cărei datorie de milioane de euro la BCR a luat-o asupra lui.

”Am auzit acum câteva zile, nici nu am ştiut cât este de bolnav. Nu-mi vine să cred. Îl cunosc de ani de zile, de peste 20 de ani. Nu-mi vine să cred că a încetat din viaţă. Nu mi-am imaginat că nu va supravieţui, a fost un băiat extraordinar”a spus Cătălin Botezatu, scrie cancan.ro.  Mai multe despre viața  lui Alex Faur AICI, AICI și AICI.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×