Ce cuvânt te caracterizează cel mai bine, în funcție de zodie. Care este cartea ta de vizită

Dan Suta   
în Horoscop
07/05/2020, 13:52
Ce cuvânt te caracterizează cel mai bine, în funcție de zodie. Care este cartea ta de vizită
Află ce cuvânt te caracterizează cel mai bine, în funcție de zodie. Sursa foto: pixabay.com

Dacă ar fi să te caracterizeze un singur cuvânt, care ar fi acela? Îți spunem cum te-ai putea descrie, în funcție de zodie, celor care nu te cunosc sau nu îți înțeleg deloc personalitatea.

Ce cuvânt de caracterizează, în funcție de zodie

Berbec: ÎNCĂPĂȚÂNARE. Îți place sau nu să recunoști, ești o fire căpoasă, lucru specific zodiilor de foc din care faci parte și tu. Ești bătăios de fel și nu renunți la nimic atunci când știi că dreptatea este în mâinile tale.

Taur: PERSEVERENȚĂ. Nu ești omul care să se mulțumească cu puțin de la viață. Ești foarte muncitor și întotdeauna dispus să îți depășești limitele.

Gemeni: CARISMĂ. Oamenii te plac pentru felul unic în care reușești să îți exprimi ideile, chiar pentru latura ta duală care de multe ori poate provoca adevărate dureri de cap.

Peștii sunt cei mai precauți, Fecioarele văd viitorul cu certitudine

Rac: SENSIBILITATE. Îți poți folosi sensibilitatea în scop artistic. De altfel, mulți Raci au o latură artistică pe care o descoperă târziu.

Leu: AMBIȚIE. Ești cel mai ambițios din zodiac și ești dispus să mergi până în pânzele albe pentru a avea puterea în mâiniel tale. Ești de neînfricat.

Fecioară: INTUIȚIE. Felul în care reușești să vezi lucrurile, mulți comparându-te cu Mafalda, este absolut unic. Ești un fin cunoscător al psihologiei umane, iar pentru asta nu e nevoie întotdeauna de studii.

Balanță: ECHILIBRU. De altfel, îl cauți tot timpul și îți dorești să îl menții cât de mult se poate.

Scorpion: MISTER. Îți place să te joci cu mințile celor din jur și o faci pe misteriosul de multe ori intenționat. E și asta o strategie de a atrage atenția ori de a obține ceva.

Săgetător: GENEROZITATE. Ai un suflet mare, o inimă care nu-ți încape în piept. Ești unul dintre cei mai generoși nativi, dacă nu chiar pe primul loc.

Capricorn: ANDURANȚĂ. Ești rezistent la toate intemperiile vremii, la propriu și la figurat. Pentru tine, situațiile de criză sunt cele mai bune, căci atunci te ridici cum nu o face nimeni.

Vărsător: PASIUNE. Ești o fire emotivă și pasională în același timp, extrem de visătoare, de artistică, iar asta îi cucerește pe toți.

Pești: PRECAUȚIE. Ești o persoană care se gândește de două ori înainte să facă un lucru. Ești destul de chizbuit și nu te arunci în gura lupului dacă nu merită.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×