Ce bucurie în familia lui Adi Minune! Fiica sa, Carmen, a născut o fetiță

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
02/08/2019, 10:27
Ce bucurie în familia lui Adi Minune! Fiica sa, Carmen, a născut o fetiță
Carmen Simionescu a născut prin cezariană o fetiță care va purta numele Sofia. Sursa foto: cancan.ro

Carmen Simionescu, fiica manelistului Adi Minune a născut ieri, 1 august la un spital de stat. Așteptarea a luat sfârșit. Cântăreața a adus pe lume o fetiță care va purta numele Sofia. Carmen și soțul ei Bogdan Căplescu s-au pregătit intens pentru venirea pe lume a bebelușului. 

Cântăreața Carmen Simionescu a născut o fetiță joi, 1 august

Carmen Simionescu și Bogdan Căplescu au devenit părinți pentru prima oră. Carmen a fost programată la operația de cezariană la ora 13:00, iar totul a decurs fără nicio problemă. Artista a dus pe lume ieri o fetiță, la un spital de stat unde au fost prezenți Adrian Minune cu soția sa, precum și frații lui Carmen. Soțul cântăreței s-a plimbat nerăbdător prin fața spitalului, iar tatăl artistei s-a așezat pe un scaun.

Cântăreața s-a pregătit intens pentru venirea pe lume a fetiței sale care va purta numele Sofia. Surse apropiate familiei au declarat că artista a făcut și desfăcut bagajele de mai multe ori înainte de a pleca spre spital. Carmen era foarte nerăbdătoare să devină mamă.Împachetează și despachetează de câteva zile. E agitată, vrea să fie sigură că nu îi va lipsi ei și micuței nimic din bagajul cu care va merge la spital.”, a declarat un apropiat de-al familiei Minune, potrivit spynews.ro.

Cântăreața a adus pe lume primul copil
Familia și soțul Bogdan Căplescu au fost alături de artistă la spitalul unde a născut. Sursa foto: viva.ro

Carmen este nerăbdătoare să-și țină fiica în brațe

„Carmen are emoții uriașe pentru că mâine (astăzi, n. red.) va merge la spital să nască. Are fixată ora 13.00 pentru cezariană, la un spital public. Este nerăbdătoare, dar și foarte agitată de ideea că, de mâine (astăzi, n. red.) va deveni mamă. Dar ne-a spus că nu mai poate sta liniștită la ideea că o va strânge în brațe pe Sofia, că viața ei, de acum înainte, va gravita în jurul fetiței ei și a lui Bogdan. Se tot întreabă cum va arăta micuța, cum va reacționa ea când o va lua în brațe, doar despre asta mai poate vorbi”, a mai spus sursa citată.

„Sunt o graviduță norocoasă, o lună de zile am avut simptome, dar acum sunt foarte bine, nu am nicio problemă. Pe 9 august, cam așa voi deveni mamă și va fi leu, mă bucur foarte mult, că fratele meu e leu și îmi place tot la el.  Nu știm deocamdată cum o să-l cheme, o să ne gândim. Iese ba așa, ba așa..aș prefera un leu, dar ai mei cu toții își doresc o fată. Am 21 de ani!” a declarat Carmen Simionescu despre sarcină, conform Click!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×