Ce avere are Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL pentru Primăria Capitalei! Are o mașină veche de 30 de ani și este înglodat în datorii

Ce avere are Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL pentru Primăria Capitalei! Are o mașină veche de 30 de ani și este înglodat în datorii
Ce avere are Nicușor Dan. Sursa foto: antena3.ro

Este oficial! Nicușor Dan este candidatul susținut de Partidul Național Liberal pentru Primăria Capitalei, iar averea sa a revenit în atenția publicului! Candidatul mai avea puțin și nu mai putea circula cu mașina personală prin București, dacă actualul primar introducea faimoasa taxă de oxigen.

Iată ce avere are Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL pentru Primăria Capitalei

Ludovic Orban a anunțat joi că îl susșine pe Nicușor Dan la alegerile pentu Primăria Capitalei, iar vineri Biroul Executiv al PNL a aprobat, în unanimitate, susţinerea candidaturii sale.

”Vreau să vă anunț că în urma discuțiilor pe care le-am avut cu Nicușor Dan, am luat decizia de a-l propune pe Nicușor Dan ca și candidat la Primăria Capitalei susținut de PNL. Voi susține această propunere în fața PNL București, și în fața Biroului Politic al PNL”, anunța Ludovic Orban.

Nicușor Dan câștigă 10.000 de lei pe lună

Potrivit declaraţiei de avere, Nicuşor Dan are un venit de aproape 10.000 de lei pe lună şi deţine un autoturism vechi de peste 30 de ani, care însă nu este considerat a fi unul de epocă.

Nicuşor Dan este fondator al Uniunii Salvaţi Bucureştiul, transformată în Uniunea Salvaţi România (USR). În 2016, Nicuşor Dan a candidat la alegerile din 2016 pe listele USR în circumscripţia Bucureşti şi a ajuns în Camera Deputaților.

Din declaraţia de avere depusă la Camera Deputaţilor în iunie 2019 reiese că Nicuşor Dan avea, în calitate de deputat, un venit anual de 119.936 de lei, ceea ce înseamnă că viitorul candidat pentru Primăria Capitalei câștigă lunar aproape 10.000 de lei, potrivit romaniatv.ro.

Parlamentarul deţine un teren intravilan în Predeal, judeţul Braşov, de 7460 mp, dobândit în 2007, precum şi un autoturism Citroen BX, fabricat în 1986, care nu s-ar mai fi încadrat să circule pe străzile din București, dacă taxa de oxigen era introdusă.

La capitolul “Cadouri, servicii sau avantaje primite gratuit sau subvenţionate faţă de valoare de piaţă”, Nicuşor Dan a trecut o donaţie în valoare de 130.000 RON.

Se pare că Nicuşor Dan este înglodat în datorii. Are două credite de la Garanti Bank, unul în valoare de 27.000 de euro, scadent în 2020, şi altul de 63.800 de euro, scadent în anul 2032.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×