Ce avere are Nicolae Guţă. Celebrul manelist e plin de bani: 2 milioane de euro în cont

Dan Suta   
în Stiri mondene
08/10/2019, 15:54
Ce avere are Nicolae Guţă. Celebrul manelist e plin de bani: 2 milioane de euro în cont
Ce avere are Nicolae Guță: Manelistul trăiește pe picior mare. Sursa foto: Youtube

Ce avere are Nicolae Guță, cel supranumit regele manelelor? Este un mister pentru mulți români, poate chiar și pentru ANAF. Conform anumitor surse din media, cântărețul are avea în conturi în jur de 2 milioane de euro, bani strânși în special din cântările pe care le-a avut de-a lungul carierei sale.

Ce avere are Nicolae Guță: Regele manelelor are mai multe case, aur și mașini de lux

În anul 2017, în spațiul public a existat o dezbatere intensă cu privire la verificarea maneliștilor și lăutarilor, iar Fiscul părea că începea o operațiune, dar s-a împotmolit pe traseu. Conform publicației online bugetul.ro, averea ”regelui” Guță este trecută în mare parte pe numele apropiaților, aici fiind incluse în speciale case și terenuri plus alte bunuri materiale.

O parte din averea lui Nicolae Guță nu se regăsește în documentație. Site-ul mai sus amintit a scris acum doi ani că Guță ar avea trei vile în Petroșani, oraș de unde se trage, două apartamente în buricul Bucureștiului, o casă în Dămărăoaia și altă casă în Popești Leordeni. Toate aceste case plus terenuri ar fi, însă, pe numele altor proprietari, apropiați de-ai manelistului.

avere nicolae guță
Nicolae Guță s-a schimbat fizic destul de mult în ultimii ani. Cântărețul a slăbit vizibil. Sursa foto: Youtube

Guță, decizie de impunere de la ANAF în 2017 de 125.000 de euro

ANAF constatase în urma unor controale ce-l vizau pe artist că a luat bani la negru la greu în ultimii ani și ar avea de plătit în jur de 500.000 de lei statului român și a intuit astfel ce avere are Nicolae Guță, fără să ajungă însă la cifra exactă. Guță a primit chiar și o decizie de impunere, după ce în anul 2014, inspectorii ANAF s-au autosesizat cu privire la veniturile acestuia, astfel că suma datorată a atins 560.000 de lei, adică aproximativ 125.000 de euro.

„A încercat să scape de ele şi le-a trecut pe numele copiilor, fostelor neveste, dar fiecare a fost chemat şi întrebat în cadrul anchetei de unde a avut bani să le facă, având în vedere că nu au venit rezonabil. Au spus că sunt donaţii şi până la urmă tot la Guţă s-a ajuns. Toate bunurile au fost evaluate şi s-a ajuns la 3,5 milioane de lei bani negri, care au fost impozitaţi cu 16%”, au declarat surse din cadrul Fiscului pentru ziarul Click, acum ceva timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×