Ce avere are Maria Grapini, europarlamentarul care a numărat greșit voturile pentru Laura Codruța Kovesi

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
02/03/2019, 11:43
Ce avere are Maria Grapini, europarlamentarul care a numărat greșit voturile pentru Laura Codruța Kovesi
Ce a scris Maria Grapini în declarația de avere

Europarlamentarul Maria Grapini se află în centrul atenției în această perioadă, după ce a numărat greșit voturile obținute de Laura Codruța Kovesi în cursa pentru postul de procuror-șef al Parchetului European.

Vezi ce avere are Maria Grapini

V-ați întrebat vreodată ce avere are Maria Grapini? Conform declarației sale de avere, europarlamentarul deține acțiuni la Pasmatex Timișoara, Pasmatex Conf și Certasig, în valoare totală de aproximativ 180.000 de lei.

Cât câștigă Maria Grapini
Cât câștigă Maria Grapini

De asemenea, Grapini mai deține jumătate dintr-un teren situat în județul Timiș, cu o suprafață totală de 750 metri pătrați, dar și un procent de 50% din alte trei imobile localizate în același județ: unul de 143 metri pătrați, unul de 50 metri pătrați și altul de 200 metri pătrați.

S-a aflat averea europarlamentarului Maria Grapini

Totodată, în declarația sa de avere, Maria Grapini a însemnat și două autoturisme, un Audi A8 din 2007 şi un Nissan din 2015. În ceea ce privește bunurile, europarlamentarul a declarat în anul 2018 bijuterii în valoare totală de 150.000 de lei, tablouri în valoare de 100.000 de lei,  de  dar și sculpturi în valoare totală de 50.000 de lei.

O nouă gafă comisă de Maria Grapini
O nouă gafă comisă de Maria Grapini

La categoria venituri, Maria Grapini a declarat doar salariul primit de la Parlamentul European, în valoare de 79.957, 86 euro net. Cu alte cuvinte, europarlamentarul a câștigat 6.633 de euro pe lună.

Cum explică Maria Grapini gafa din momentul numărării voturilor

Doamna aceea care a smuls pur şi simplu buletinele este foarte supărată pe mine pentru că este iniţiatoarea rezoluţiei împotriva României. Erau 50 de buletine, numărasem 22 pentru domnul din Franţa, twenty two, i-am spus clar. Unul era anulat şi unul era pentru neamţ. Nici nu mai trebuia să numărăm pentru că ştiam clar că 26 sunt ale doamnei Kovesi. De ce s-a mai numărat o dată? Să vedem dacă nu mai este vreunul anulat. Doamna nu a suportat ideea ca la doamna Kovesi să nu numere ea pentru că a fost o susţinătoare foarte pe faţă şi a fost o critică a României pe filiera doamnei Macovei. Să spună cineva că Grapini a vrut să fure. E comic să spui că a vrut a se fura” , a declarat Maria Grapini.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×