Ce avere are George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, căutat de Fisc să își declare veniturile

Dan Suta   
în Stiri mondene
27/04/2020, 11:07
Ce avere are George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, căutat de Fisc să își declare veniturile
Ce avere are George Burcea. Actorul se descurcă cu ajutorul firmei sale care produce inclusiv programe tv. Sursa foto: Instagram

Mulți se întreabă ce avere are George Burcea, cunoscut publicului larg mai mult pentru relația pe care a avut-o cu Andreea Bălan și nu neapărat pentru cariera lui.

Ce avere are George Burcea. Actorul are o firmă de producții artistice

Actor la bază, George nu o duce deloc rău. Faptul că stă bine la capitolul financiar a atras atenția și Fiscului, care l-ar fi căutat în luna februarie acasă la Andreea Bălan, la vila din Băneasa unde acesta are declarat sediul unei firme al cărei patron este.

Ei bine, George nu este vreunul din nababii României, dar nu trăiește nici foarte modest. Potrivit presei mondene, actorul și-a înființat o firmă pe 30 ianuarie 2018 care se ocupă cu producția cinematografică.

Cu alte cuvinte, firma lui George e responsabilă de realizarea de videoclipuri și formate de emisiuni. Nu știm vreun program de televiziune care să fi avut succes sub semnătura firmei lui Burcea, dar cert este că la capitolul videoclipuri este destul de căytat.

Firma pentru care acesta trebuia să dea cu subsemnatul în fața agenților ANAF are sediul exact în vila Andreei. Potrivit datelor oficiale, singurele disponibile publicului larg, în anul 2018, brunetul a înregistrat un profit de 23.544 de lei, adică aproximativ 5.000 de euro, la o cifră de afaceri de 73.803 lei, potrivit wowbiz.ro.

Un viciu costisitor

Firma a produs în medie 450 de euro pe lună, iar datoriile pe care le-a acumulat actorul la finalul anului 2018 erau destul de mici, de aproximativ 954 de lei.

Acesta mai ia bani și din proiectele sale artistice. A apărut în mai multe producții tv, chiar și în serialul „Lecții de viață” de la PRO TV de unde s-a mai ales cu niște bani.

Nu se știe în prezent din ce trăiește actorul, însă cert e că nu s-a plâns deocamdată că ar avea probleme cu banii. În urmă cu câteva luni, acesta a fost prins drogat la volan, iar în urma efectuării analizelor, s-a constatat că avea cocaină în sânge.

Cei care cunosc prețurile cu care se vând drogurile pe piață, acest viciu nu este unul tocmai ieftin, deci George, dacă era dependent, așa cum scria presa și cum a afirmat chiar fosta lui nevastă, celebra cântăreață din trupa Andre, avea niște bani serioși pentru a-și satisface poftele.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×