Ce avere are Anca Serea și cum reușește să-și întrețină cei 6 copii

Ana Chivu   
în Stiri mondene
03/05/2019, 12:37
Ce avere are Anca Serea și cum reușește să-și întrețină cei 6 copii GALERIE FOTO
Cum își întreține Anca Serea cei 6 copii? Ce avere are vedeta alături de soțul său?

Anca Serea și Adi Sînă au o familie numeroasă. Majoritatea fanilor cuplului se întreabă din ce reușesc aceștia să-i întrețină pe cei 6 copii, mai ales că majoritatea dintre ei studiază la școli private. Anca Serea a mărturisit de nennumărate ori în interviuri faptul că educația este punctul cheie și că vrea să le ofere copiilor săi tot ce este mai bun în special în această privință. Cât plătește vedeta pentru grădinița, școala și liceul la care sunt copiii?

Ce avere are Anca Serea și cum își întreține cei 6 copii?

Cei 6 membrii ai familiei Serea-Sînă aduc fericire mare și zile superbe, dar și obligații imense. Se pare că Anca și Adi Sînă nu s-au sfiit să aleagă tot ce este mai bun pentru aceștia în privința instituțiilor unde învață. Vedetele au optat pentru grădinițe și școli private care nu au deloc tarife de neglijat. Taxa anuală pentru un an de grădiniță la instituția alească de cuplul Serea-Sînă costă 6.245 de euro, iar la clasa pregătitoare, 8.190 de euro. Suma pentru copiii care sunt la clasele I-VIII este de 8.350 și 8.455 de euro/an.

Anca Serea a câștigat în anul 2018 o parte din moștenirea fostului soț, după un proces lung. La nouă ani de la decesul soțului, a primit câștig de cauză în cadrul procesului pentru moștenirea lui Filip Poplingher. Anca mai câștigă și câteva sume frumușele din aparițiile la diverse show-uri și apare des în reviste. Adi Sînă, soțul frumoasei brunete,  rămâne fidel muzicii. După ce trupa de succes s-a destrămat, acesta s-a concentrat pe diverse colaborări și a devenit compozitor și producător de muzică. Acesta și-a înființat în anul 2008 o firmă în care activează în domeniul „activități de realizare a înregistrărilor audio și activități de editare muzicală”.

Cum își întreține ANca Serea cei 6 copii? Care este averea de care discpune și cum își câștigă banii?
Cum își întreține ANca Serea cei 6 copii? Care este averea de care discpune și cum își câștigă banii vedeta alături de soțul său?

Copiii merg la școli private”

Se deschid noi capitole în viața noastră. Sara e la liceu, clasa a V-a, Noah, clasa zero, Ava e la grădi, iar David la liceu, clasa a X-a. Mari emoții, așteptări, mă bucur pentru ei. Știm ce înseamnă educația și creșterea cum se cuvine a unui copiul, dar a cinci copii…

Asta înseamnă foarte mari eforturi. Copiii merg la școli private, poartă tricouri albe, fustițe sau pantaloni, au niște reguli mai stricte. Mami a fost după rechizite, iar uniformele le-am comandat”, a declarat Anca Serea pentru libertatea.ro, în cursul anului trecut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×