Ce ar putea să lucreze Elena Udrea în Costa Rica. 8 joburi care i s-ar potrivi perfect!

Claudiu Ilie   
în Instant Articles
02/02/2019, 14:15
Ce ar putea să lucreze Elena Udrea în Costa Rica. 8 joburi care i s-ar potrivi perfect!
Ce ar putea lucra Elena Udrea in Costa Rica? Ce job i s-ar potrivi!

Elena Udrea a fugit de mâna lungă a justiției din România tocmai în Costa Rica! Fosta blondă de la Cotroceni nu a scăpat însă de justiția insistentă și a ajuns după gratii. A fost însă eliberată după două luni, în urma deciziei luată de Instanţa Supremă din România, care a decis suspendarea executării pedepselor în urma scandalului pe tema completurilor de 5 judecători formate nelegal. Fostul ministru fusese condamnat la șase ani de detenție în dosarul ”Gala Bute”.

Iată ce ar putea lucra Elena Udrea în Costa Rica

ȘtiriMondeneFanatik.ro s-a gândit cum și-ar putea câștiga existența fostul ministru în Costa Rica, unde se află împreună cu fiica ei, Eva Maria, și iubitul ei, Adrian Alexandrov.

Elena Udrea și-ar putea relua meseria de avocat în Costa Rica, unde ar putea să își ajute clienții pentru un câștig care poate ajunge la aproape 40 de mii de dolari!

Ce meserie i s-ar potrivi Elenei Udrea in Costa Rica!

Elena Udrea ar putea deveni oricând creator de modă în Costa Rica, tinând cont de excperiența vestimentară de care a dat dovadă în toată cariera ei desfășurată în România. Ar putea câștiga puțin peste 20 de mii de dolari!

Fosta blonda de la Cotroceni ar putea lucra în Business Development, însă salariul ajunge la doar 12 mii de dolari in Costa Rica.

Elena Udrea poate fi oricând un copywriter de succes în Costa Rica, tinând cont de acuzațiile de plagiat care i-au fost aduse în România. Ar putea câștiga 45 de mii de dolari pe an!

Fostul ministru ar putea îmbrățișa și funcția de graphic designer peste hotare, deoarece știm cu toții cât de apreciat a fost brandul de țară care a fost găsit de Ministerul Turismului, în timpul Elenei Udrea, respectiv frunza de 850 de mii de euro. Pentru acest job, Udrea ar câștiga doar 20.600 de dolari pe an!

Elena Udrea ar putea trece din nou la catedră! În țară a fost profesor universitar, iar acest job i-ar putea aduce în Costa Rica doar 11.600 de dolari pe an.

Elena Udrea și-ar putea vedea visul cu ochii și ar putea candida la președenție în Costa Rica. A spus că acesta a fost visul ei, însă nu a precizat în ce țară. Dacă ar ajunge președinte în Costa Rica, Elena Udrea ar putea câștiga 113 mii de dolari pe an!

În congresul din Costa Rica, Elena Udrea ar putea primi peste 33 de mii de dolari pe an, dacă ar fi aleasă de poporul costarican.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×